Poleca nas ponad 1000 rodziców!*

Bartek Ż

Około 16 mies. temu

Swietne zajecia dla dzieci i doroslych. Super prowadzacy. Bo zmianie miejsca zamieszkania dalej przyjezdzamy do niego bo po prostu swietnie uczy. Polecam.

Natalia Okońska

Około 11 mies. temu

Chodzimy z córką już ponad rok, odkąd skończyła 3 miesiące, jesteśmy bardzo zadowoleni z zajęć z Jackiem - ma bardzo dobre podejście do dzieci. Córka robi duże postępy i widać, że sprawia jej to dużą przyjemność.

Betty J-K

Około 10 mies. temu

Polecam naukę pływania z Fregatą na basenie w Daszewicach. Basen jest nieduży ale atmosfera prawie rodzinna.

Dominik Duczmal

Około 20 mies. temu

Super podejście do dzieci

Szkoła Pływania Fregata Swimming
4.9
Based on 421 reviews
powered by Facebook
Rafał Tochman
Rafał Tochman
2020-09-18T08:07:28+0000
Moje dzieciaki uwielbiają Fregatę, więc i ja uwielbiam Fregatę. W pełni realizują swoje hasło "Uczymy miłości do wody". W tym miejscu jednak chciałbym szczególnie podziękować Szymon Siejkowski. Tego Pana spotkaliśmy na samym początku przygody z Fregatą. Po tych kilku latach... (ośmiu?) jestem pod mega wrażeniem jak z młodego faceta, który bardzo się stara i lekko nie ogarnia tych dzieciaków, ewoluował w młodego faceta, który bardzo się stara (zaangażowanie nadal na 100%) i przy tym ma wszystko w małym palcu. Płynność prowadzenia zajęć, podejście do dzieci, pomysł na zabawy, wyczucie tego, kto potrzebuje większego wsparcia. Właściwy człowiek na właściwym miejscu.read more
Paulina Rudzka
Paulina Rudzka
2020-06-25T22:35:02+0000
Serdecznie polecam! Pełen profesjonalizm, świetna atmosfera, przyjazne i indywidualne podejście do dzieci oraz rodziców 😉 z fregata zwiazana jest moja dwójka dzieci, a w wakacje swoją przygodę z wodą rozpocznie nasze trzecie dziecko, bo nauka miłości do wody przez zabawę to... najlepsza forma rozrywki. 🏊‍♂️💦read more
Marta Grunowska
Marta Grunowska
2020-03-10T08:08:40+0000
Profesjonalna kadra instruktorów i indywidualne podejście do dziecka, a to wszystko przy dużej ilości śmiechu i dobrej zabawie na każdych zajęciach 🙂 świetny sposób do stymulowania rozwoju dziecka i nawiązania jeszcze bliższej więzi z dzieckiem. Szczerze polecam szkołę pływania... Fregata!!!!read more
Vladimir  Lupashko
Vladimir Lupashko
2020-03-09T15:39:21+0000
Super basen! Gorąco polecam
Katarzyna Marszałek
Katarzyna Marszałek
2020-03-03T10:49:19+0000
Serdecznie polecam zajęcia z fregatą! Mimo obaw, nauka pływania to najlepsze co mogło spotkać naszą córeczkę 😉
Ewa Zalejska
Ewa Zalejska
2020-03-02T18:43:38+0000
Z całego serca polecam Fregatę! Pełen profesjonalizm, przyjemna atmosfera, zajęcia dla niemowlaków bardzo ciekawe i dostosowane do takich maluszków:) Obiekt w Daszewicach bardzo kameralny co daje dodatkowy komfort podczas zajęć:)
Zielony Rafał
Zielony Rafał
2020-03-01T21:45:42+0000
Wszystko spoko ale akcja z nie możliwością odrabiania zajec jak dziecko jest chore pod koniec semestru jest slabe. Co ciekawie stanowisko Fregaty jest takie ze jak dziecko jest chore to powinno chodzic na zajęcia i zarażać inne dzieci... Facepalm 🤦‍♂️
Agata Zygmunt
Agata Zygmunt
2020-02-26T15:40:43+0000
Polecam wszystkim rodzicom Fregate jako miejsce do nauki pływania maluchów. Indywidualne podejście do każdego dziecka mimo zajęć grupowych, super atmosfera i zabawa. Polecam również basen w Daszewicach. Mimo małego obiektu jest wszystko co potrzeba i nie ma problemu żeby dodatkowa osoba... obserwowała zajęcia.read more
Anna Snuszka
Anna Snuszka
2020-02-26T10:02:04+0000
polecam .... Córka dzięki zajecią uwielbia wodę...
Aga Potocka
Aga Potocka
2020-02-25T21:41:06+0000
Bardzo przyjazna atmosfera na zajęciach, instruktorzy pomocni z świetnym podejściem do maluchów. A sam obiekt w Daszewicach kameralny- duży plus za ilość przewijakow na basenie. Nauka poprzez zabawę,czekamy z niecierpliwością co tydzień na kolejne zajęcia 🙂 polecam
Patrycja Sworowska Michałek
Patrycja Sworowska Michałek
2020-02-04T17:10:51+0000
Świetna atmosfera, trenerzy z podejściem do dzieci. Zajęcia dostosowane do wieku i umiejętności uczestników. Polecam serdecznie ogromna frajda dla dzieci.😉
Eliza Zieja
Eliza Zieja
2020-02-03T18:51:36+0000
Bardzo polecamy zajęcia dla niemowlaków we Wrocławiu. Synek zaczął po skończeniu 3go miesiąca, teraz zapisaliśmy się na kolejny semestr 🙂 Oswajanie z wodą przebiega w fantastycznej atmosferze a instruktor Jacek ma super podejście do maluszków.
Ola Galuś
Ola Galuś
2020-01-30T17:37:57+0000
Bardzo fajne zajęcia dla niemowlaków prowadzone w ciekawy i rozwijający sposób. Prowadzący bardzo miły i dbajacy o dzieciaki. Mając porównanie z inną szkoła pływania dla mnie ogromny plus za duża ilość przewijakow 🙂
Małgorzata Eś
Małgorzata Eś
2020-01-26T18:59:36+0000
Dzięki licznym, pozytywnym opiniom na Fb oraz Google trafiliśmy do Fregaty, gdy Synek miał niespełna 3 miesiące. Był to strzał w 10! Syn uwielbia wodne zabawy/naukę, a ja widząc jak ogromne postępy zrobił od początku swojej przygody z basenem chodzę tam z nim z niemniejszą... przyjemnością. Basen i szatnie dostosowane do niemowlaków, jest dużo przewijaków i nie ma przeciwskazań by drugi Rodzic mógł obserwować zajęcia. Trenerzy fantastycznie przygotowani do pracy z Maluchami. POLECAM WSZYSTKIM 🙂read more
Joanna Ryszard Hliwa
Joanna Ryszard Hliwa
2020-01-26T10:48:53+0000
Polecamy szkole pływania która nauczyła Nasze dzieci miłości do wody
Joanna Korneluk
Joanna Korneluk
2020-01-24T14:01:17+0000
Uczęszczamy na zajęcia na Basenie Kromera od czasu kiedy córka skończyła 4 miesiące (aktualnie ma 10,5). Obie uwielbiamy wodę i klimat w jakim prowadzone są zajęcia, piosenki, zabawki, całuski, zainteresowanie dzieckiem i jego reakcjami. Instruktor Bartek, świetny! Wymaga od dzieci i... rodziców na tyle, że zajęcia są intensywne, ale nigdy nie trzeba robić więcej niż dziecko ma ochotę. Wszystko w duchu pogłębiania wzajemnego zaufania. Już jesteśmy zapisane na kolejny semestr. 🙂read more
Daria Mac
Daria Mac
2020-01-23T12:01:49+0000
zajęcia z Fregatą to fantastyczna przygoda! Dzieciaczki od pierwszych dni uczą się dobrego kontaktu z wodą pod czujnym okiem instruktora. Do niczego nie są przymuszane, ćwiczenia są dostosowywane do zaawansowania dzieci. bardzo polecamy 👌
Agnieszka Sas
Agnieszka Sas
2020-01-22T18:31:27+0000
Zajęcia super , dzieciaczki czują się na zajeciach jak ryba w wodzie 😄 świetne podejście do najmłodszych, oswajanie z wodą bezstresowe i sprawiające dużo radości . Zdecydowanie polecam ☺️
Bartosz Lebiedź
Bartosz Lebiedź
2020-01-22T12:24:48+0000
Trener prowadzacy zajęcia jest bardzo pozytywnym czlowiekiem z dystansem do siebie oraz wspaniałym humorem. Jeżeli chodzi o sam obiekt to nie trzeba sie martwić, poniewaz zawsze jest cieplutko i mokro. 😎 Dzieci ze soba idealnie sie integrują - wymieniając dużo uśmiechów, okrzyków,... gestów. Idealna szkola zeby zacząć wspolna przygode plywania! 💪read more
Ola Marmura
Ola Marmura
2020-01-22T12:09:01+0000
Super szkoła, bardzo profesjonalne podejście do maluszków , zajęcia są ciekawe i rozwojowe ! Polecam z całego serca !!!
Ewa Korpal
Ewa Korpal
2020-01-22T10:52:54+0000
Bardzo polecam Wrocławską Szkołę Pływania! Syn jest zakochany i ma ogromną frajdę z pływania. Zajęcia są bardzo profesjonalnie prowadzone.
Gośka Jajo
Gośka Jajo
2020-01-22T10:50:07+0000
Wszystko! Najlepsze zajęcia dla niemowlaków i dzieci. Nie wyobrażamy sobie innej szkoły pływania dla naszego maluszka.
Olga  Sadkina
Olga Sadkina
2020-01-21T21:49:37+0000
Świetne miejsce i świetni prowadzący! Serdecznie polecam tą szkołę pływania. Przemiła i pozytywna atmosfera na zajęciach, indywidualne podejście do każdego dziecka. Jesteśmy zachwyceni, będziemy kontynuować zajęcia.
Paulina PauLinaa Paulina
Paulina PauLinaa Paulina
2020-01-21T16:18:01+0000
Bardzo polecam szkołe fregatę ! Przemili instruktorzy i pozytywna energia ❤️
Marysia Nowakowska
Marysia Nowakowska
2020-01-21T10:54:41+0000
Taką przygodę z wodą polecam każdemu maluchowi! Instruktorzy z fantastycznym podejściem i ogromną wiedzą. Jesteśmy zachwychceni
Ewa Nowak
Ewa Nowak
2020-01-21T10:10:00+0000
najlepsza szkoła pływania dla maluchów we Wrocławiu ✓✓✓✓✓
Maciej Olejasz
Maciej Olejasz
2020-01-20T17:13:05+0000
Polecam wszystkim ta konkretną szkole pływania. Super instruktorzy, którzy mają świetne podejście do dzieci. We Wrocławiu polecam trenera Jacka. Po każdych zajęciach dziecko nie może doczekać się kolejnych zajęć.
Magda Kruszelnicka
Magda Kruszelnicka
2020-01-20T15:20:10+0000
Polecam! Kończymy właśnie 2-gi kurs, a zapisani jesteśmy już na kolejny. Trenerzy mają świetne podejście do dzieci, jest zabawa, są piosenki i nic, absolutnie nic na siłę. Dzieci mają możliwość nie tylko rozwoju motorycznego, ale też okazję do interakcji.
Paulina Palińska
Paulina Palińska
2020-01-19T19:13:13+0000
Zdecydowanie polecamy szkołę. Zajęcia są grupowe, a mimo to podejście jest bardzo indywidualne. Dzieci są bezpieczne i do tego świetnie się bawią. Po pierwszym semestrze jesteśmy oswojeni z wodą, a syn jest nurkiem na medal! Szczególnie polecamy zajęcia z trenerem Jackiem 👍
Katarzyna Kabała
Katarzyna Kabała
2020-01-19T13:51:09+0000
Z czystym sumieniem polecamy. Fantastyczni prowadzący, ciekawa forma zajęć, dużo przekazywanej wiedzy. Rewelacyjna forma aktywności dla Maluszka 🙂
Dagmara Ficoń
Dagmara Ficoń
2020-01-19T11:15:11+0000
Polecam fregatę, jako szkołę nauki pływania dla najmłodszych 🙂 córka uczęszcza na zajęcia od 3mc życia. Bardzo sympatyczni prowadzący (Wrocław: Bartek i Jacek) bez problemu ogarniają całe wodne towarzystwo 🙂 System zapisu (odwoływania/odrabiania zajęć) na zajęcia również... zrozumiały i prosty.read more
Marta Hk
Marta Hk
2020-01-19T08:07:19+0000
Polecam najlepsza szkoła pływania we Wrocławiu! zajęcia urozmaicone i świetni instruktorzy!
Justyna Stachera
Justyna Stachera
2020-01-18T22:48:08+0000
Super instruktorzy, dobra organizacja zajęć. Świetna atmosfera, córeczka uwielbia zajęcia. Polecamy każdemu! Zajęcia Wrocław Kromera
An Na
An Na
2020-01-18T05:30:58+0000
Super instruktor, indywidualne podejście, cierpliwość do rodziców i dzieci 😅 zaczynaliśmy z grupą 3-6 miesięcy i idziemy dalej. Już się nie możemy doczekać kolejnego semestru i nowych wyzwań 😁
Aleksandra Badel
Aleksandra Badel
2020-01-15T11:26:55+0000
Miła obsługa klienta, łatwy kontakt. Ciekawy system on-line do zapisów na zajecia oraz do możliwości odrabiania zajęć. Miejsce dostosowane dla maluchów, do tego świetne podejście instruktora (pana Jacka) do zajęć. Polecam! ❤
Patrycja Kłosowska
Patrycja Kłosowska
2020-01-14T14:50:06+0000
Rewelacyjne podejście do zajęć z niemowlakami. Bardzo przyjazna atmosfera, przez co maluszek nie czuje lęku przed wodą a zajęcia są dla niego wielka frajda i zabawą. Basen i przebieralnie przystosowane do niemowlaków, dzięki temu nawet orzebieralnie staje się proste i przyjemne. Polecam... z całego serduszka, ❤️read more
Kasia Estac
Kasia Estac
2020-01-14T11:35:29+0000
Fregatę kochamy już od 5 kat, od kiedy nasz pierwszy syn zaczął pływać w wieku 6 miesięcy ☺️ ta miłość trwa do dziś, razem z drugim synem i półroczną córką 🥰 profesjonalizm pod każdym względem!
Martyna Klisik
Martyna Klisik
2020-01-12T21:50:28+0000
Świetna szkoła pływania. Chodzimy z synkiem od 4 miesiąca życia i jest zachwycony. Polecamy serdecznie Wrocław. 👍🏼👍🏼👍🏼
Natalia Nowak
Natalia Nowak
2020-01-12T20:47:21+0000
synek bardzo zadowolony 😊 polecam ❤️
Angela Szestakowa
Angela Szestakowa
2020-01-12T11:02:00+0000
Serdecznie polecam zajęcia dla niemowlaków ❗️indywidualne podejście do dziecka oraz super atmosfera na zajęciach 🙂
Izabela Jańska
Izabela Jańska
2020-01-10T17:43:32+0000
Bardzo polecam zajęcia dla maluszków. Na basenie oprócz uśmiechniętych dzieci znajdziecie dobra atmosferę i przede wszystkich kompetentnego trenera 🙂
Joanna Wicorek
Joanna Wicorek
2020-01-08T20:33:38+0000
Polecam serdecznie Fregatę, przesympatyczny prowadzący, profesjonalne podejście do dzieci i ogromna wiedza i doświadczenie 🙂 Super Fregata 😀
Natalia Stefanowicz
Natalia Stefanowicz
2020-01-08T20:02:34+0000
Polecamy zajęcia dla maluszków. Jaś mimo swojego wcześniactwa uwielbia wodne zajęcia i dzięki indywidualnemu podejściu Szymona dzielnie goni starszych kolegów z grupy 🙂 na basenie w daszewicach czuć rodzinną atmosferę, poza tym jest tam czysto i ciepło. Polecamy również Norberta u... którego mieliśmy okazję odrabiać zajęcia!read more
Ania Marchewka
Ania Marchewka
2020-01-08T15:35:44+0000
Gorąco polecam zajęcia dla niemowląt w Daszewicach ❗ Bardzo miła i kameralna atmosfera, super organizacja zajęć- podejście indywidualne do każdego dziecka, widzimy umiejętności jakich sami z tak małym dzieckiem nie bylibyśmy w stanie zrobić. Jesteśmy bardzo zadowoloni i napewno... będziemy kontynuować 🙂read more
Jolanta Rodziak
Jolanta Rodziak
2020-01-08T13:03:57+0000
Uczeszczamy na basen w Daszewicach odkąd synek skończył 5 m-cy. Czysto, przyjaznie i kameralnie. Jesteśmy bardzo bardzo zadowoleni. Dzięki cennym wskazówkom instruktora Norberta wiemy jak zachować się na basenie z naszym szkrabem, a syn czuje się jak ryba w wodzie. Myślę, że ta... przygoda szybko się nie skończy.read more
Ewelina Klemczak - Harwazińska
Ewelina Klemczak - Harwazińska
2020-01-07T21:52:57+0000
Gorąco polecam zajęcia w szkole Fregata! ❤️ chodzimy z córeczką od 3 miesiąca ❤️ Basen w Daszewicach jest kameralny i przez to atmosfera jest bardziej przyjazna 😍 a wujek Szymon ma cudowne podejście do maluchów 😍
Marta Borucka
Marta Borucka
2020-01-07T19:57:51+0000
Super atmosfera, jeszcze lepsi Panowie instruktorzy. Widać, że nic co dziecięce nie jest im obce. Zajęcia mega, żadna zabawa z dzieckiem nie zapewni tylu emocji. Z całego ❤️ polecamy Daszewice!
Aneta Kucharska
Aneta Kucharska
2020-01-07T19:18:00+0000
Polecam w 💯 % Zajęcia fajnie prowadzone, Mojemu małemu bardzo pomagają widać jak moje dziecko się zmienia, staje się bardziej spokojne. Sama z przyjemnością chodzę, miła odskocznia od ciężkiej codzienności! 🙂😋
Marta Przybylska
Marta Przybylska
2020-01-07T16:44:33+0000
Polecam zajęcia oswajania z woda dla maluszków ! Super instruktor - Pan Norbert co łączy się z miła atmosfera . Basen w Daszewicach mały ale przystosowany dla maluszków . Na pewno jeszcze skorzystamy z usług Fregaty Swimming☺️
Anna Lewandowska-Domagała
Anna Lewandowska-Domagała
2020-01-05T17:27:42+0000
Sposób prowadzenia zajęć i kreatywność trenera Jacka są niezwykle. Bardzo polecamy wszystkim rodzicom i ich małym pływakom.
Dorota Kowalska
Dorota Kowalska
2020-01-04T21:55:04+0000
Zdecydowanie polecam Fregatę. Uczęszczamy na zajęcia z córką od 3 mc. jej życia. Lekcje z instruktorem Bartkiem są prowadzone w sposób profesjonalny, a zarazem w sympatycznej, luźnej atmosferze. Zarówno dzieci jak i rodzice obdarzają go zaufaniem 🙂 Mieliśmy obawy co do adaptacji z... wodą Naszego maleństwa, ale jak się okazało sprawia jej to niesamowitą radość 🙂 Jedynym minusem są małe szatnie i szafki 🙁read more
Anna Kamila
Anna Kamila
2019-12-26T22:01:35+0000
Polecam zajęcia z Panem Jackiem we Wrocławiu. Syn uwielbia zajęcia! Spotkania z wodą i małymi rówieśnikami dają mu wiele radości:)
Kasia Tr
Kasia Tr
2019-12-18T21:16:40+0000
Mój syn nie ma jeszcze czterech lat, a już pływa bez przyrządów. Ta szkoła nauczyła mojego syna pływać, ale i ja dzięki niej nauczyłam się jak reagować na zachowania w wodzie przy nauce pływania dziecka. Sama nie wiedziałabym co robić, żeby mój syn pokochał wodę. Dziękuję... Fregacie z Wrocławia i instruktorowi Panu Jackowi 👍🏼read more
Ta Olga
Ta Olga
2019-12-18T11:07:28+0000
mega polecamy!super zabawa dla maluchów dzięki świetnemu podejściu instruktorów 🙂
Aleksandra Gąsiorowska
Aleksandra Gąsiorowska
2019-12-18T10:18:53+0000
Z Fregatą we Wrocławiu "pływamy" już 4 semestr. Jestem pod dużym wrażeniem jakich postępów dokonał synek pod czujnym okiem zarówno Pana Jacka jak i Pana Bartka 😉 Widać, że oboje znają się na rzeczy, mają duże pokłady humoru i cierpliwości do małych "szogunów". Z całego serca... polecam :):):)read more
Michalina Kasprowiak
Michalina Kasprowiak
2019-12-18T10:08:35+0000
Polecam wszystkim zajęcia dla maluszków! My rozpoczęliśmy swoją przygodę z pływaniem ( a właściwie oswajaniem z wodą w grupie 3-6 msc) na basenie w Daszewicach! Jest to świetne miejsce, kameralne ( nie ma zatem hałasu ), idealne do oswojenia dzieci z wodą. Oprócz przewijaków w szatni... są przewijaki przy samym basenie (chyba z 10-12) więc nie ma problemu z szybkim przebraniem dziecka. Wspaniale poprowadzone zajęcia! Mimo że są to zajęcia grupowe to podejście do każdego dziecka jest indywidualne więc nie ma się czego obwiać tylko wybrać się na basen i rozpocząć przygodę z pływaniem 👍🏊🏻‍♂️👶🌊read more
Natalia Snuszka
Natalia Snuszka
2019-12-17T18:56:03+0000
Gorąco polecam zajęcia oswajania z wodą w Daszewicach! Świetna zabawa zarówno dla maluszka jak i dla rodzica.!
Magdalena Borczyk
Magdalena Borczyk
2019-12-17T18:29:24+0000
Polecam zajęcia dla najmłodszych dzieci w tej szkole, a szczególnie zajęcia z Panem Jackiem (Wrocław), który ma niesamowite podejście do dzieci, ogrom cierpliwości i poczucie humoru. Kontakt z biurem odbywa się bez żadnych problemów, bardzo szybko dostajemy odpowiedzi na maile.
Emil Kamiński
Emil Kamiński
2019-12-17T18:19:45+0000
Świetna szkoła pływania dla dzieci! 💪💪💪 Zdecydowaliśmy się na nią na podstawie opinii innych osób i to był strzał w dziesiątkę. 3,5-letni syn uwielbia zajęcia, sprawiają mu dużo radości, tylko odliczamy dni do kolejnych zajęć 🙂 Trener Jacek (zajęcia na basenie we... Wrocławiu) ma niesamowite podejście do dzieci. Sposób, w jaki wplata różne elementy, które finalnie prowadzą do podnoszenia umiejętności pływackich dzieci jest godny podziwu. Syn bał się spłukiwania głowy, a po 3 miesiącach zajęć na basenie nurkuje podczas kąpieli w wannie. Jeśli chodzi o kwestie techniczno - organizacyjne również wszystko funkcjonuje jak należy. System odrabiania zajęć on-line rewelacja, szybki kontakt mailowy. Jedyna rzecz, do której można mieć uwagi to zbyt małe szatnie, jednakże pozostałe kwestie rekompensują je z nawiązką.read more
Hania Kosiorek
Hania Kosiorek
2019-12-17T13:27:53+0000
Miła obsługa klienta, zawsze szybko odpowiadają na pytania. Świetny system on-line zgłaszania nieobecności na zajęciach i chęci ich odrobienia. A do tego rewelacyjny instruktor Pan Jacek, który dba o to żeby każde zajęcia były ciekawe i pełne wrażeń 👌
Agata Wielocha
Agata Wielocha
2019-12-16T17:26:58+0000
Bardzo polecam zajęcia w szkole Fregata. Chodzimy na basen we Wrocławiu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Syn bardzo lubi zajęcia i widać, że sprawiają mu dużo radości 🙂 Dzieci są powoli oswajane z wodę więc nie ma obaw, że będą sie bały, wszystkie umiejętności zdobywają naturalnie... 🙂read more
Sylwia Nowakowska
Sylwia Nowakowska
2019-12-16T13:32:46+0000
Super zajęcia zarówno dla maluszka jak i dla rodzica. Teraz już żadna woda nam nie straszna 😉, a spłukiwanie głowy to zwykły pikuś 😁.
Agata Jagodzińska
Agata Jagodzińska
2019-12-14T18:31:50+0000
Super zajęcia i instruktorzy:-) Chodzimy już od 4 lat i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Dominika Majkrzak
Dominika Majkrzak
2019-12-13T20:44:50+0000
Bardzo polecam zajęcia na basenie we Wrocławiu! Trener Jacek ma super kontakt z Dzieciakami i podchodzi do każdego indywidualnie (dostosowuje zajęcia do predyspozycji, humoru dzieci). Córka uwielbia te zajęcia:-)
Anna Pękalska
Anna Pękalska
2019-12-11T15:59:02+0000
lepiej nie mogliśmy trafić, super instruktorzy, dostosowane wyposażenie, polecam!
Szymon Hubscher
Szymon Hubscher
2019-12-10T16:57:56+0000
Bardzo fajne zajęcia, super prowadzący Bartek i Jacek. Dobre podejście do dzieci, które są bardzo zadowolone i wyluzowane na zajęciach. Polecam. Tata Basi
Maja Pe-Zet
Maja Pe-Zet
2019-12-09T09:55:34+0000
Bardzo poleceń zajęcia w Poznaniu na Lechickiej 🙂 chodzimy z córka od 3-go miesiąca i zarówno ona, jak i my, jesteśmy bardzo zadowoleni. Pani Inez oraz pani Justyna mają super podejście i do dzieci, i do rodziców! Będziemy na 100% kontynuować kolejny semestr 🙂
Basia Musielak
Basia Musielak
2019-12-08T19:57:52+0000
Po raz drugi na basenie Poznań Rataje zimna woda w trakcie zajęć 7-12 mies. - chyba nie tak powinno byc...
Natalia Płuszewska
Natalia Płuszewska
2019-12-08T18:54:22+0000
Bardzo polecam zajęcia dla niemowlaków we Wrocławiu. Super zabawa i nauka w jednym. Instruktorzy pełna profeska. Zachęcam wszystkich rodziców. My na pewno będziemy uczęszczać na zajęcia w kolejnym semestrze!
Magdalena Krzak
Magdalena Krzak
2019-12-06T21:33:11+0000
serdecznie polecam! Synek uczęszcza juz drugi semestr i jesteśmy bardzo zadowoleni. zabawa i nauka w jednym. Jeśli ktoś się zastanawia nad zapisaniem swojego niemowlaka na zajęcia to polecam z czystym sumieniem;-)
Zielu Zielony
Zielu Zielony
2019-12-06T17:50:17+0000
Super zajęcia dla dzieci w grupie 12-24 mies., córka (13 mies.) zawsze ma sporo frajdy z udziału w lekcjach, za każdym razem jest uśmiechnięta, a z tygodnia na tydzień widać coraz większe postępy w jej umiejętnościach. Nie ma też żadnego oporu z jej strony w kwestii zabawy w wodzie, a... tą na basenie wręcz uwielbia. Szczególnie polecam instruktorkę Panią Weronikę, która jest bardzo zaangażowana w pracę z dziećmi, zajęcia zawsze prowadzi z uśmiechem, który dzieci odwzajemniają. Obsługę klienta w Fregata Swimming również oceniam wysoko ze względu na sprawny kontakt mailowy oraz możliwość odrabiania i samodzielnego przekładania terminu zajęć, super sprawa! Jedynym minusem na Termach Maltańskich jest stosunkowo mała ilość czasu przydzielona w karnecie na pojedyncze wejście (70 minut). Zajęcia trwają 45 minut, co daje tylko 25 minut na pobyt w szatni przed i po nich. Biorąc pod uwagę spory dystans, który trzeba przebyć od pierwszej bramki, aż do samej szatni C, a także ograniczoną ilość przebieralni rodzinnych, czasu zawsze brakuje albo naprawdę trzeba się sprężać przy wyjściu, żeby uniknąć dopłaty.read more
Marta Łakoma
Marta Łakoma
2019-11-25T20:08:29+0000
Gorąco polecam Szkołę Pływania Fregata Swimming. Od kiedy zaczęliśmy chodzić na zajęcia synek uwielbia wodę 🙂 kąpiele to teraz sama przyjemność
Asia Felińska
Asia Felińska
2019-11-23T14:42:31+0000
Zajęcia dla maluszków prowadzone przez Panią Justynę są świetne. Bardzo polecam!!!
Ariel Ro
Ariel Ro
2019-11-22T12:23:44+0000
Serdecznie polecamy szkole Fregata. Zajęcia z Panią Patrycja są mega!
Ania Olejniczak
Ania Olejniczak
2019-11-20T09:59:50+0000
Uczęszczam z synkiem na zajęcia z niemowlakami na Termy Maltańskie. Instruktorka zaangażowana, synek zadowolony. Polecamy
Natalia Słoma
Natalia Słoma
2019-11-18T13:07:23+0000
Chodzimy na zajęcia dla niemowlaków na Termy Maltańskie. Atmosfera cudowna. Instruktorka prowadzi zajęcia ciekawe, z pełnym zaangażowaniem. Nasza córeczka jest zadowolona na każdych zajęciach. Gorąco polecamy!
Julita Matuszczak
Julita Matuszczak
2019-11-06T10:15:22+0000
Uczęszczamy na zajęcia 3-6 miesięcy na termach maltańskich. Ignaś bardzo zadowolony, zajęcia spełniają nasze oczekiwania, instruktorka Patrycja zaangażowana w zajęcia. Ogólnie wszystko ok. Polecamy
Maria Palluth-Deputat
Maria Palluth-Deputat
2019-11-03T13:36:32+0000
Uczęszczamy na zajęcia oswajania z wodą niemowlaki 3-6mcna termy maltańskie. Leon zadowolony z zajęć jak i my 😉 Instruktorki bardzo miłe,sympatyczne dzieci chętnie wspolpracuja. Choć mamy do przejechania cały Poznań to mamy zamiar się zapisać na kolejne semestry 😉 polecamy z Leonem... 😁🏊read more
Joanna Skrok
Joanna Skrok
2019-10-31T08:10:57+0000
Chodzimy z synkiem na zajęcia w Poznaniu - termy maltańskie, rewelacyjne zajęcia oraz zabawa zarówno dla rodziców i dzieci.
Dagmara Czechowska
Dagmara Czechowska
2019-10-28T18:25:24+0000
Zdecydowanie polecam tą szkołę pływania. Córka zaczęła uczęszczać na zajęcia w wieku 3 miesiecy i naprawdę sobie wspaniale radzi (nie ma się czego bać!) i już na 3 zajęciach nukrowalysmy!!:) Instruktorzy maja świetne podejście do dzieci i mam wrażenie, że zdecydowanie znają sie... na rzeczy aby oswoić dziecko z wodą. - świetne ćwiczenia wspomagające rozwój oraz świetna zabawa! POLECAMread more
Agnieszka Brodzińska
Agnieszka Brodzińska
2019-10-28T16:07:04+0000
Fregata Swimming godna polecenia 🙂 to nasza pierwsza taka nauka pływania z córką i jesteśmy bardzo zachwycone 🙂 zajęcia bardzo fajne, energiczne, pozytywne i co najważniejsze radosne 🙂 Pani Patrycja bardzo miła i sympatyczna 🙂 już wiemy że będziemy to wszystko kontynuować dalej w... następnym semestrze 😊read more
Łukasz Nowak
Łukasz Nowak
2019-10-27T08:54:53+0000
Pływam już 3 semestr z Fregata, a mam dopiero 15 mcy. Idzie mi coraz lepiej, bardzo lubię nurki i zabawy z piłką, ale nie mogę jeszcze przekonać się do makaronu.....wszystko przede mną. Z niecierpliwością czekam na poniedziałkowe zajęcia w Daszewicach z Szymonem. Izula - mały pływak... 🧜‍♀️read more
Gosia Chorążyczewska
Gosia Chorążyczewska
2019-10-27T07:58:45+0000
polecamy z całego serducha, Daszewice rządzą z Szymonem na czele !!! 🙂 💪
Dobrochna Derdzińska
Dobrochna Derdzińska
2019-10-25T19:29:40+0000
Polecam serdecznie zajęcia oswajania z wodą niemowląt. Z pierwszym synem chodziliśmy na takie zajęcia, dziś chodzi do szkoły pływackiej, dlatego nie wyobrażałam sobie by i z Bianką nie korzystać z takiej aktywności. Zwłaszcza polecam zajęcia z Szymonem. Pełen profesjonalizm, ogromna... wiedza i super podejście do maluchów. Polecam także basen w Daszewicach, nieduży co jest niewątpliwie jego zaletą, z miłą obsługą i co ważne mamy na niego przysłowiowy "rzut beretem" 😀read more
Syl Maj
Syl Maj
2019-10-25T12:55:35+0000
Pani Patrycja super oswaja dzieci z wodą i umożliwia zdobywanie nowych umiejętności poprzez zabawę 🤩 polecam z całego serca zajęcia w Szkole Pływania Fregata Swimming 😍
Julia Filipiak
Julia Filipiak
2019-10-24T02:19:47+0000
Chodzimy na zajęcia od momentu gdy syn skończył 3 miesiące. Rozwój motoryki, koordynacji ruchowej zauważalny już po kilku wizytach na basenie. Nurkowanie, wstrzymywanie oddechu, zamykanie oczu na komendę - to jest super widok i uczucie, gdy Twoje dziecko to wykonuje z taką przyjemnością.... My polecamy basen w Daszewicach-kameralnie, zawsze ciepło, miła obsługa. Prowadzi nas trener Szymon, na lekcjach jest zawsze coś nowego, dostosowanego do wszystkich uczestnników, a mimo to podejście do każdego jest indywidualne. Widać dużą wiedzę trenera i doświadczenie zawodowe, dlatego czujemy się bardzo bezpiecznie i mamy zaufanie. Dziękujemy!read more
Sylwia Niemiec
Sylwia Niemiec
2019-10-22T07:04:46+0000
Uwielbiamy zajęcia w Daszewicach! Synek jest wniebowziety, uwielbia pluskać się wodzie i wykonywać wszystkie ćwiczenia na basenie. Trafiliśmy na 3 instruktorów, wszyscy profeska ! Serdecznie polecamy
Magdalena Kuryłowicz
Magdalena Kuryłowicz
2019-10-21T21:24:51+0000
Super przygotowane zajecia z profesjonalistami 🙂 ciągły rozwój, a co najwazniejsze zadowolone dzieciaczki!
Edyta Błaszczyk
Edyta Błaszczyk
2019-10-21T12:51:55+0000
Synek jest na zajęciach co tydzień od kiedy tylko skończył 4 miesiące. Dziś - po kolejnych 8 miesiącach trudno jest nam sobie wyobrazić nasz tygodniowy grafik bez tej przyjemności! Na sam widok wody jest ogromna radość i chęć wskoczenia do basenu czy wanny 🙂 Polecamy basen w... Daszewicach i zajęcia u trenera Szymona, który ma super podejście do dzieci i ogromną wiedzę jak oswajać je z wodą💪read more
Kasia Kruczkowska
Kasia Kruczkowska
2019-10-21T06:34:25+0000
Super zajęcia dla maluchów. W Daszewicach jest bardzo przyjemna atmosfera i profesjonalne podejście instruktora dzięki któremu ćwiczenia wykonujemy bez strachu. Poza tym dobrze rozwiązany system zgłaszania nieobecności i odrabiania zajęć. Polecam!
Mi Ka
Mi Ka
2019-10-20T15:50:25+0000
Polecamy wszystkim zajęcia we Fregacie, zwłaszcza te na pływalni w Daszewicach. Rodzinna atmosfera tego miejsca pozwala na to, żeby zarówno maluch jak i rodzice czuli się bardzo komfortowo, szczególnie pod opieką rewelacyjnego trenera jakim jest Pan Szymon.
Monika Piętka
Monika Piętka
2019-10-20T14:23:52+0000
Basen w Daszewicach- najlepszy 👍 Ogromna cotygodniowa frajda dla córki, obiekt dostosowany dla najmłodszych. Basen kameralny przez to dzieci nie maja styczności z dużą liczba osób- to duży plus. Basen w sam raz ćwiczy tylko dana grupa- dobrze słychać instruktora-a mamy porównanie z... innym basenem. Instruktor Szymon- indywidualne podejście do każdego dziecka, zajęcia ciekawe, rozwijające dzieci wszechstronnie-przede wszystkim z wielką frajda dla najmłodszych 👍👍☺Zaczęliśmy od wakacyjnego kursu, teraz kontynuujemy w semestrze mam nadzieję, ze to nie koniec naszej wspólnej zabawy z wodą 😉read more
Monika LaDuc
Monika LaDuc
2019-10-19T11:36:09+0000
Wraz z synkiem Julianem bardzo polecamy zajęcia w Daszewicach. Świetny, kameralny obiekt i super instruktorzy! Zajęcia z Szymonem są genialne - ma niesamowity kontakt z dziećmi i olbrzymią wiedzę! Fantastyczne doświadczenie 👍🏼
Zuzanna Adamowicz
Zuzanna Adamowicz
2019-10-18T18:13:48+0000
Basen w Daszewicach jest idealnie przystosowany dla najmłodszych pływaków, bardzo kameralnie, zawsze jest miejsce dla każdego. Gorąco polecam zajęcia z Panem Szymonem - profesjonalista z wyjątkowym podejściem do dzieci. Córka chodzi na zajęcia od 3mż, to nasza druga grupa i na pewno nie... ostatnia 😉read more
Anna Kielczyk
Anna Kielczyk
2019-10-17T07:40:02+0000
Z całego serca polecamy zajęcia dla maluszków na basenie w Daszewicach. Obiekt w pełni przystosowany dla rodziców z małymi dziećmi. Synek uczęszcza na zajęcia od 4mż i bardzo je lubi. Pan Szymon to trener z pasją i ma indywidualne podejście do każdego małego pływaka:)
Magdalena Kozłowska
Magdalena Kozłowska
2019-10-16T20:04:45+0000
Polecamy zajęcia pływania prowadzone przez pana Szymona w Daszewicach. Super podejście i cierpliwość do maluszków. To nasz pierwszy semestr z 4 miesięcznym synem, ale na pewno zapiszemy się na kolejne 😉
Kamil Kołodziński
Kamil Kołodziński
2019-10-15T19:36:03+0000
Z czystym sumieniem polecam zajęcia z nauki pływania dla Maluszków na basenie w Daszewicach. Uczeszczamy na nie od września i żałujemy że nie zapisalismy dziecka szybciej. Dzięki zajeciom prowadzonym przez Pana Norberta córka pokochała wodę.
Marta Kościańska
Marta Kościańska
2019-10-15T19:04:03+0000
Polecam basen w Daszewicach. Chodzimy od kilku tygodni i żałujemy ze nie zdecydowalismy sie wczesniej rozpocząć przygody z basenem. Zajęcia są ciekawe i urozmaicone Pan Szymon ma świetne podejście do dzieci. 🙂
Kasia Grzechowska
Kasia Grzechowska
2019-10-15T17:45:42+0000
Gorąco polecamy szkołę pływania dla maluszków w Daszewicach! Chodzimy z 11 miesięczną córką na zajęcia od kilku tygodni i jesteśmy zachwyceni! Pan Norbert jest niesamowity. Ma świetne podejście do dzieci, jest bardzo sympatyczny i co najważniejsze ma ogromną wiedzę. Córka czuje... się fantastycznie w wodzie a my jesteśmy zszokowani, że już tak pięknie i bezproblemowo nurkuje. ☺️ Basen jest super przystosowany do maluszków. Bardzo podobają nam się kameralne grupy i możliwość odrabiania zajęć. 😁 Serdecznie polecamy! 🥰read more
Joanna Fier
Joanna Fier
2019-10-15T06:05:05+0000
Nie wyobrażamy już sobie z córką inaczej rozpoczynać tygodnia, jak co poniedziałkowe zajęcia na basenie w Daszewicach. Spędzamy tam miło czas, a to wszystko dzięki Panu Instruktorowi, który jest dobrze wykwalifikowany i ma świetne podejście do dzieci. Szczerze polecamy wszystkim 😊
Malwina Pe
Malwina Pe
2019-10-14T19:16:37+0000
Jestem pływaczką i nie wyobrażam sobie aby dwoje moich dzieci nie posiadały tej umiejętności. Pewnie nauczyłabym je sama ale wybrałam najlepszą szkołę pływania Fregatę Swimming. Uczęszczamy na kameralny basen w Daszewicach, na zajęcia do instruktora pływania pana Szymona... Siejkowskiego. Różnorodny zestaw ćwiczeń (ale też i ich powtarzalność, tak ważna w budowaniu nawyków dziecka), wesołe zabawy, piosenki oraz pełen profesjonalizm sprawiają, że zajęcia są bardzo radosne, niemęczące i przynoszą oczekiwane przez rodziców rezultaty. Bardzo cenię sobie uwagi instruktora odnośnie tego, co dzieje się z organizmem dziecka, pod względem anatomii i fizjologii, w wodzie. Czterdzieści pięć minut zajęć wykorzystane jest maksymalnie a indywidualne podejście instruktora do każdego dziecka (niewątpliwie w myśl hasła „wszystkie dzieci moje są”  ) sprawia, że zarówno dzieci jak i opiekunowie czują się bezpieczni i zadowoleni. Zdaję sobie sprawę, jakim żywiołem jest woda (nawet ta basenowa) i zaufanie do instruktora, któremu powierzamy swoje dziecko, jest podstawą sukcesu Szkoły Pływania Fregata Swimming.read more
Daria Daria
Daria Daria
2019-10-14T12:38:13+0000
Serdecznie polecam naukę pływania z Panem Szymonem na basenie w Daszewicach! Rewelacyjne podejście do dzieci, nauka i świetna zabawa jednocześnie! Syn uwielbia te zajęcia! Polecam!
Natalia Kujawa
Natalia Kujawa
2019-10-14T12:15:57+0000
Zaczęliśmy z Wiktorem swoją przygodę z nauką pływania jak miał 2,5miesiąca, a kąpanie Młodego było męczarnią. Dziś woda i basen to sama przyjemność! Zarówno dla Niego i dla nas rodziców. Z tygodnia na tydzień uczymy się czegoś nowego i z wielką przyjemnością jezdzimy do... Daszewic. Fajny sposób na spędzanie wspólnego czasu z dzieckiem. Bardzo cieszą nabyte umiejetętności, oczywiście pod okiem specjalisty Szymona, który zawsze podpowie, pomoże, ma wiedzę, z którą sie z nami dzieli, a przede wszystkim ma bardzo fajne podejście dla maluszków.read more
Natalia Holewinska
Natalia Holewinska
2019-10-14T09:17:35+0000
Syn jak i mama bardzo polubili zajęcia. Poranne,Poniedziałkowe zajęcia idealne na przebudzenie po weekendzie, super wykwalifikowany Pan instruktor i fajny, czysty, mały kameralny basen w Daszewicach. Nie ma co się zastanawiać, trzeba się zapisać👍😉👨‍👩‍👧‍👦
Kinga Nowak
Kinga Nowak
2019-10-04T13:38:51+0000
Na semestr jesienny zapisaliśmy dwójkę naszych dzieci na nowy basen na Ratajch. Byliśmy bardzo zadowoleni z dogodnej dla naszej rodziny lokalizacji i 10% zniżki dla rodzeństwa. Starsza córka korzystała z zajęć już od dawna, a młodsza miała zacząć przygodę z basenem. 29.09... otrzymaliśmy telefon o tym, że grupa zajeciowa naszego niemowlaka została zlikwidowana. Jako, że nie ma dla nas miejsca w innej grupie na tym basenie w ciągu tygodnia, postanowiliśmy zrezygnować. Dziś dostaliśmy maila, że anulowano nasza zniżkę dla rodzeństwa, a pieniądze wpłacone za szkraba, owszem, zostaną zwrócone, ale za 14 (!) dni roboczych (!). Nie dość, że zostaliśmy bez zajęć dla niemowląt, które są dla nas bardzo ważne, to w zakresie obsługi klienta, kolejny już raz dwója z minusem.read more
Karolina Kamińska
Karolina Kamińska
2019-09-12T06:39:13+0000
Na zajęcia zawsze czekamy z niecierpliwością 🥰 Basen w Daszewicach mamy blisko, jest kameralnie, dość głęboko, a przede wszystkim to rewelacyjna zabawa i nauka dla synka (5 miesięcy) oraz relaks i frajda dla mnie. Zaczęliśmy od kursu wakacyjnego i kontynuujemy semestr od września.... Polecam Daszewice u Szymona 🙂read more
Aga Miklas
Aga Miklas
2019-09-09T13:22:01+0000
super zajęcia dla dzieciaczków, zaczęliśmy w wakacje, ale przygoda. trwa ❤️
Przemysław Wójcik
Przemysław Wójcik
2019-09-03T19:02:35+0000
Same zajęcia fajne ale jak to mówią... nie ważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy... Duże rozczarowanie w temacie odrabiania zajęć. Proponuje dobrze zapoznać się z regulaminem zanim zapadnie decyzja o zapisaniu się do fregaty.
Marta Marta
Marta Marta
2019-08-27T17:46:58+0000
Same naj, naj, naj, najlepsza szkoła pływania, najlepsi instruktorzy, najlepsze miejsca do pływania. Dzieci uwielbiają chodzić na zajęcia do Fregaty, uwielbiają instruktorów, a przede wszystkim kochają wodę 🌊🌊🌊🌊. Po prostu więcej niż polecam!
Olek Szewczuk
Olek Szewczuk
2019-08-26T20:07:46+0000
Mega polecam zajecia dla niemowląt, córka uwielbia wodę bardzo się rozwija, a my już nie możemy doczekać się następnego semestru! Basen Daszewice, instruktor Szymon - super petarda!
Katarzyna Łagódka
Katarzyna Łagódka
2019-08-22T06:50:02+0000
Uczęszczamy na zajęcia pływania odkąd nasz Maluszek skończył trzy miesiące. Serdecznie wszystkim polecamy zajęcia, ze względu na super instruktorów, kameralną atmosferę oraz zabawy podczas których synek fajnie sie bawi i uczy nowych rzeczy. Naprawdę warto!
Dżasta Wachowiak
Dżasta Wachowiak
2019-08-22T05:58:39+0000
Gorąco polecam zajęcia dla niemowląt. dziecko oswojone z wodą, uwielbia kąpiele a na zajęciach robi ogromne postępy 😀
Joanna Jakubowska
Joanna Jakubowska
2019-08-19T07:05:24+0000
Z synkiem kończymy już zajęcia dla maluchów 3-6msc i z pewnością będziemy kontynuować dalszą naukę! Polecam basen w Daszewicach, który jest rewelacyjnie dostosowany dla rodziców z najmłodszymi dziećmi. Zajęcia z instruktorem - Szymonem bardzo przyjemne, bez pośpiechu, z... indywidualnym podejściem do każdego niemowlaka. Polecamy!read more
Ewelyna Po
Ewelyna Po
2019-08-14T18:58:42+0000
Super szkoła, zdecydowanie godna polecenia. Zajęcia z Szymonem prowadzone są z dużym zaangażowaniem, cierpliwością a co najważniejsze ze spokojem i bez pośpiechu co najmłodsze pociechy lubią. 😊
Magda Jankowiak
Magda Jankowiak
2019-08-13T07:41:24+0000
Chodzimy na zajęcia organizowane przez Fregatę już odkąd synek skończył 3 miesiące! Uwielbiamy w nich uczestniczyć! Zajęcia odbywają się w spokojnej atmosferze a wykonywane ćwiczenia zawsze dostosowywane są do umiejętności i nastroju maluszka 😍 Polecamy wszystkim niezdecydowanym.... Noel z rodzicami 😉read more
Alicja Smyk
Alicja Smyk
2019-08-12T11:20:47+0000
Polecam serdecznie szkołę Fregata Swimming. Obecnie uczęszczamy na zajęcia dla niemowląt z naszym trzecim dzieckiem. Obiekt Daszewice - bardzo fajnie, czysto i kameralnie. Dużo przewijaków 😀 Instruktor Szymon - chyba najbardziej zaangażowana osoba jeśli chodzi o zajęcia dla niemowląt,... ogromna wiedza.read more
Izabela M-k
Izabela M-k
2019-08-12T07:40:25+0000
Nasz maluch chodzi na basen już od 3 miesiąca. każde zajęcia to nauka czegoś nowego, a do tego zawsze bezpiecznie i w dobrej atmosferze . Basen w Daszewicach jest świetnie przygotowany- kameralny z mnóstwem przewijaków. Kadra bardzo profesjonalna i mimo zajęć grupowych Pan Szymon zwraca... uwagę na każdego maluszka. polecam!!read more
Michalina Baranek
Michalina Baranek
2019-08-08T20:52:04+0000
Serdecznie polecam Szkołę Pływania Fregata Swimming. Chodzimy z synkiem na zajęcia w Daszewicach. Basen jest kameralny, ale przystosowany do zajęć z niemowlakami - do basenu wchodzi się po schodach a nie po drabince. W szatni i przy basenie znajdują się przewijaki, więc szybko można... ogarnąć dzieciątko przed i po zajęciach. Dzięki profesjonalnej kadrze instruktorów - zajęcia mieliśmy z Norbertem i Szymonem, każda wizyta na basenie to świetnie spędzony czas- pełen zabaw, wspólnego śpiewania i ćwiczeń. Serdecznie polecam!!read more
Daria Bączkowska
Daria Bączkowska
2019-08-08T15:54:32+0000
Super zajęcia. Gorąco polecamy 😊
Marta Dolniak
Marta Dolniak
2019-08-07T19:45:25+0000
Fantastyczna szkoła pływania! Kadra ma świetne podejście do dzieci. Ich zaangażowanie podczas zajęć przekłada się na szybkie efekty w nauce pływania. Moja córeczka jest zachwycona 😉 Fregata Swimming tworzona jest przez ludzi z pasją do sportu i nauczania. Polecam!
Marta Kamyszek
Marta Kamyszek
2019-08-02T20:31:28+0000
Polecam zajęcia dla niemowląt na basenie w Daszewicach. Kameralna atmosfera, ciepła woda i świetni instruktorzy to wszystko czego potrzeba. Już zapisaliśmy się na kolejny semestr.
Agnieszka Kluczyk
Agnieszka Kluczyk
2019-07-30T20:13:55+0000
Super zajęcia oswajania z woda dla niemowlaków . Profesjonalna kadra trenerów godna zaufania, a basen w Daszewicach idealny na takie zajęcia, kameralny, czysty, cieplutka woda. Z utęsknieniem czekamy na kolejne zajęcia . Wspaniała zabawa dla rodziców z dziećmi . Bez wahania będziemy... kontynuować pływanie i zapiszemy się na kolejny semestr.read more
Paulina Ohde
Paulina Ohde
2019-07-30T13:07:36+0000
Polecam basen w Daszewicach - super miejsce na pierwsze zajęcia dla malucha😍 Basen kameralny, małe grupy i extra instruktorzy;) Na pewno zapiszemy się na semestr zimowy 🙂
Natalia Kubacka
Natalia Kubacka
2019-07-28T19:52:14+0000
Synek chodzi na zajęcia od kiedy skończył 11 miesiący. Jestesmy bardzo zadowoleni, nie boi sie wody, instruktorzy mają podejscie i swietny kontakt z dzieciakami. Chodzimy już 2 semestr na zajęcia we Wrocławiu i również zapiszemy sie na kolejny i kolejny:)
Marta Jessa
Marta Jessa
2019-07-03T17:04:44+0000
Zapisałam córkę na zajęcia jednorazowe, ponieważ nie było miejsc wolnych na karnet, i całe szczęście, ponieważ basen Lechicka jest zupełnie nieprzystosowany do zajęć rodziców z niemowlakiem! W szatni nie ma miejsca na dziecko, nie mówiąc o udogodnieniach, w sali przed nią podobnie,... nie ma gdzie położyć dziecka.. przewijaki są dopiero przy samym basenie, więc zastanawiam się jak można to wszystko ogarnąć bez fotelika samochodowego i osoby towarzyszącej.. gdyby nie to, że byłam z mężem, widząc tak nieprzemyślane i niedopasowane do potrzeb miejsce, chyba po prostu bym wyszła. Nie mówiąc już o tym, że zajęcia jednorazowe kosztują już 60 zł za 45 minut, a Instruktor skończył zajęcia szybciej i po 37 minutach wszyscy już wychodzili z wody..read more
Małgorzata Leśniewicz
Małgorzata Leśniewicz
2019-06-28T05:18:55+0000
Profesjonalna kadra, dbająca o każde powierzone im dziecko. Obozy letnie - niezastąpione! Polecam Fregata Swimming!
Dorota Fo
Dorota Fo
2019-06-23T19:20:10+0000
Nauka pływania w pewnym wieku może być trudna, mozolna i niekiedy zniechęcająca. Mając te wszystkie etapy za sobą trafiłam na niesamowitego instruktora z Fregata Swimming. Norbert zerknął na to, co potrafię, wysłuchał co sprawia mi trudność i z czym radzę sobie kiepsko.... Podpowiedział do którego etapu muszę wrócić, żeby znowu nabrać pewności i chęci do kontynuacji nauki. I tak zaczęła się wspólna przygoda i współpraca. Dziś z całą pewnością mogę powiedzieć, że ogromne zaangażowanie instruktora/instruktorów, dobór przeróżnych ćwiczeń, analiza moich postępów i nieustanny kontakt dodały mi wiary w moje możliwości. Swój ogromny postęp zawdzięczam nie tylko swojej pracy i wytrwałości ale przede wszystkim wskazówkom i ćwiczeniom jakie otrzymuję. Gorąco polecam szkołę pływania Fregata Swimming, bo pracują tam ludzie, dla których nauka innych to pasja.read more
Katarzyna Przybylska
Katarzyna Przybylska
2019-06-20T20:17:28+0000
Bardzo przyjemne i miłe zajęcia. chodzę z dwójką 5 latek i 8 miesięczny niemowlak. Dzieci mega zadowolone. Instruktorzy profesjonalni 😀Polecam wszystkim😀
Kornelia Kaj
Kornelia Kaj
2019-06-19T11:13:18+0000
Zajęcia są fajne, ale kontakt z biurem jest fatalny. Co semestr muszę się kopać z koniem mimo że zapisuję syna niedługo po otwarciu formularza zapisu. Na pewno nie mają oferty proklienckiej (mimo takich zapewnień). Chodzimy już od roku, ale aktualnie poważnie rozważam zmianę szkoły,... bo kontakt z biurem obsługi kosztuje zbyt wiele nerwów.read more
Dagmara Smolińska
Dagmara Smolińska
2019-06-18T15:19:47+0000
Najlepszą rzeczą jaką mogliśmy zapewnić synowi to zajęcia w basenie. Super atmosfera, indywidualne podejście, fantastyczna zabawa dla maluchów. Norbert to instruktor z świetnym podejściem do dzieci. Polecamy wszystkim 😊 Adaś z rodzicami Basen Daszewice
Ewelina Baran
Ewelina Baran
2019-06-18T12:39:45+0000
Zapisanie dzieci do fregaty to była świetna decyzja. Nasza trzyletnia córka chodzi na zajęcia odkąd skończyła pół roku; teraz do ekipy pływaków dołączył 4 miesięczny syn. Super instruktorzy Norbert, Szymon i Bartek rewelacyjnie „dogadują” się z dziećmi tymi maleńkimi i... troszkę większymi. Polecam każdemu!read more
Joanna K-cz
Joanna K-cz
2019-06-18T11:57:39+0000
Profesjonalna kadra, zajęcia prowadzone w takiej atmosferze, że nie chce się wychodzić z basenu:) Bezpiecznie i komfortowo, zarówno dla malucha jak i rodziców. Jedna z lepszych rzeczy, jaką można zrobić dla swojego dziecka dbając o jego rozwój
Renata Opitz
Renata Opitz
2019-06-17T07:40:09+0000
Profesjonalne zajęcia,wspaniałe wyjazdy,SUPER kadra,jak najbardziej polecam
Anna  Prishtchepova
Anna Prishtchepova
2019-06-15T01:06:16+0000
Najlepszy basen! najlepsi nauczyciele!
Ewelina Świderek
Ewelina Świderek
2019-06-14T05:53:50+0000
Czekaliśmy na zajęcia z dużą niecierpliwością, gdy tylko córka skończyła 3 miesiące, trafiliśmy do grupy Norberta. Fantastyczne podejście do dzieci, całe zajecia skonstruowane tak, aby maluch miał czas odpocząć, ale trenować też nowe umiejętności. To dzięki radom Norberta mała... zaczęła chwytać zabawki w domu. Po jednym semestrze zajęć mamy malucha, który nurkuje, pieknie utrzymuje się na wodzie, nie boi się skoków do basenu, a na widok wody piszczy z radości. Zajęcia bardzo wspomogły ogólny rozwój fizyczny- od chwytania zabawek, po raczkowanie i samodzielne siadanie. Zdecydowanie Norbert to właściwa osoba na właściwym miejscu 🙂read more
Violetta Mazur
Violetta Mazur
2019-06-13T06:40:24+0000
Super przygotowane zajęcia, przyjaźni instruktorzy, którzy robią wspaniałą robotę. Polecam wszystkim rodzicom, którzy chcą nauczyć swoje pociechy czegoś więcej niż siedzenie przed komputerem czy telewizorem:)
Agata Bajon
Agata Bajon
2019-06-12T17:28:12+0000
Super szkoła! Super zajęcia!!! Polecam wszystkim rodzicom!
Agnieszka Baranowska
Agnieszka Baranowska
2019-06-12T17:23:04+0000
Moja przygoda z tą Szkołą Pływania zaczęła się wiele lat temu. Wtedy kierownikowal Norbert 😉 na początku nie bardzo zgadzalam się z jego wizją 🤨...jednak po latach współpracy...przyznalam mu rację 😊...ważne są dzieci i ich bezpieczeństwo oraz zdrowy styl życia...zero coli,... lodów, chipsów itp....to naprawdę fajne podejście...chociaż przez 10 dni Obozu Fregaty:) Szefem Fregaty jest naprawdę ambitny człowiek...który sam doszedł do wszystkiego...wiem co piszę...bo znam go od lat🙂 swoim stylem życia daje przykład zarówno Rodzicom jak i Dzieciom...które uczy pływania. Teraz moja osobista Wnuczka uczęszcza na kurs pływania Fregaty...jest przeszczesliwa jadąc na basen...świetny instruktor...który motywuje dzieci...czego chcieć więcej 😘read more
Asia Bor
Asia Bor
2019-06-04T11:18:13+0000
Zajęcia są ok, ale kontakt z biurem fatalny
Natasza Kmieciak
Natasza Kmieciak
2019-06-03T09:59:13+0000
Polecam zajęcia na basenie Lechicka! Organizacja na bardzo dobrym poziomie, a same zajęcia są bardzo atrakcyjne. WielkiSynek (roczek) pokochał wodę z instruktorką Justyną Andrzejczak (można powiedzieć, że ja też - kiedyś basen był dla mnie najgorszą karą)! Starsza córka w grupie... pana Bartka zrobiła bardzo duże postępy! Trener ma świetne podejście i nie pozwala przedszkolakom wchodzić sobie na głowę! Pochwalamy i podziwiamy! Wtorki na basenie to nasze ulubione dni tygodnia!read more
Lidia Z-Zaręba
Lidia Z-Zaręba
2019-05-30T09:49:20+0000
Jesteśmy z Fregatą już trzy semestry 🙂 Bardzo polecamy. Pani Hania i pan Jacek robią dobrą robotę 💪
Katarzyna Liberska
Katarzyna Liberska
2019-05-23T19:09:24+0000
Polecamy, super instruktorzy. Pan Szymon doskonale pomógł w oswojeniu z wodą, Pani Dorota nauczy pływać, a Pan Bartek wyszkoli na mistrzów 😉
Sabina Borejsza-Wysocka
Sabina Borejsza-Wysocka
2019-05-23T11:14:28+0000
Chodzimy na zajęcia na Lechickiej. Jest to mały basen, idealny dla dzieci. Z przewijakami, kojcem i krzesełkiem. Dzięki temu ze spokojem jeden rodzic poradzi sobie z dzieckiem
Monika Bracław-Wojtczak
Monika Bracław-Wojtczak
2019-05-19T17:38:30+0000
Profesjonalna szkoła z super instruktorami świetne podejście do dzieci starszych ale również maluchów. Starsza córka bardzo zadowolona i widać super postępy młodsza zachwycona i co dzień pyta czy jedzie na basen ☺️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️POLECAM
Kasia P-k
Kasia P-k
2019-05-18T07:14:47+0000
Bardzo polecamy zajęcia z Fregata Swimming! Zajęcia są różnorodne i maluchy świetnie się bawią. Jeśli chodzi o organizację/administrację to także bez zarzutów. Na pewno będziemy kontynuować naszą już 3letnią przygodę 🙂
Basia Zalewska
Basia Zalewska
2019-05-16T20:18:20+0000
Polecam zajęcia dla maluszków! Córka, 9 miesięcy, bardzo lubi zajęcia, szybko oswoiła się z wodą. Zajęcia z indywidualnym podejściem, dla każdego jest czas, bez przymusu, na luzie:)
Kamil Kalla
Kamil Kalla
2019-05-16T19:48:53+0000
Jest to nasz pierwszy semestr w Szkole Pływania Fregata i na pewno nie ostatni! Na początku mieliśmy pewne wątpliwości czy kilkumiesięczne dziecko poradzi sobie na basenie, jednak już po pierwszych zajęciach wiedzieliśmy, że był to strzał w dziesiątkę. Profesjonalne podejście naszej... instruktorki Pani Doroty sprawiło, że córka już po kilku lekcjach nabrała ogromnej pewności siebie oraz odwagi do nurkowania i skoków do wody. Z zajęć na zajęcia widać ile radości sprawia dziecku nauka pływania, a zdobywanie nowych umiejętności w formie zabawy to czysta przyjemność. Nasza Lenka uwielbia lekcje z Fregatą, po każdych zajęciach wychodzi z basenu uśmiechnięta i szczęśliwa, na pewno też nie może doczekać się kolejnych zajęć:)read more
Agnieszka Bogdanowicz
Agnieszka Bogdanowicz
2019-05-16T19:22:34+0000
Jesteśmy bardzo zadowoleni, nasz ośmiomiesięczna córeczka także. Bardzo dobre podejście do dzieci, bezpieczna nauka pływania a przy tym dużo zabawy.
Marta Brudło
Marta Brudło
2019-05-15T20:23:50+0000
Nasza przygoda z fregata zaczęła się w ubiegłym marcu. Syn (30 mies.) zaczął bać się wody i zdecydowaliśmy zapisać go na zajęcia. Minęło zaledwie ok 10 spotkań a syn nurkuje i sam podczas kąpieli wylewa kubełek z woda na głowę, gdzie wcześniej panicznie się tego bał i płakał... przy każdym zamoczeniu głowy. Pani Dorota dość gładko przekonuje go do wykonania prawie każdego ćwiczenia, choć to niekiedy niełatwe zadanie. Syn chętnie chodzi na zajęcia, a ja z przyjemnością obserwuje jego postępy.read more
Monika KaWu
Monika KaWu
2019-05-15T19:40:59+0000
poleciłabym Was , ale oznaczałoby to dłuższe kolejki do zapisów😂 jesteśmy zachwyceni!😍 Michasia z babunią odnajdują się jak ryby w wodzie:) Dzięki Pani Dorocie na te zajęcia oczekujemy z utęsknieniem przez cały tydzień! prowadzone przez profesjonalną kadrę , z pomysłem... dla ćwiczących ,planem dla nas i ogromem zabawy! melodia powitania gra w uszach długi czas , a pomysły na zabawy wykorzystujemy też na codzień 😉 najlepiej spędzony czas wolny w weekend!read more
Karolina Szafran
Karolina Szafran
2019-05-15T18:50:24+0000
Fantastyczni instruktorzy i cudowne podejście do małych kursantów rozpoczynających swoją przygodę z wodą. Motto szkoły w 100% się sprawdza, uczą dzieci miłości do wody. Do każdego maluszka mają indywidualne podejście, dostosowując ćwiczenia do możliwości a nawet nastroju dziecka.... Naszą przygodę z Fregatą zaczęliśmy dwa lata temu, niestety z powodu wyjazdu za granicę musieliśmy ją przerwać. Ale teraz po powrocie już nie możemy się doczekać powrotu na zajęcia ze starszym synem i rozpoczęcia przygody z wodą z młodszym.read more
Łukasz Sokołowski
Łukasz Sokołowski
2019-05-15T13:05:37+0000
Ulubione zajęcia mojego syna. Czeka na nie cały tydzień. Szczególnie polecam zajęcia z Panią Dorotą i Panią Justyną.
Agnieszka Płóciennik
Agnieszka Płóciennik
2019-05-15T12:17:21+0000
żałuję, że tak zwlekałam z zapisem moich bliźniąt. byłam pełna obaw, że to wcześniaki, że będą chorować, itp. nic z tego! maluchy super się bawią, a przy okazji mają super rehabilitację! wspaniała kadra instruktorska z umiejętnym podejściem do małych dzieci. szczególnie... polecam Panią Dorotę Kapela <3 w fregata swimming na pewno zostaniemy na dłużej!Polecam!read more
Paulina Kotońska
Paulina Kotońska
2019-05-15T10:50:19+0000
Super zajęcia dla niemowląt 👍 Polecamy szkołę Fregata dla wszystkich, którzy chcą pływać razem z najmłodszymi 🙂
Paulina Filipiak
Paulina Filipiak
2019-05-14T20:07:36+0000
Polecam szkołę fregata swimming. Oswajanie z wodą jest proste dzięki zajęciom i czujemy się bezpiecznie pod okiem doświadczonych instruktorów.
Jakub Filipiak
Jakub Filipiak
2019-05-14T19:51:45+0000
Polecam serdecznie szkołę fregata swimming. Profesjonalne podejście do uczniów i ciekawy sposób prowadzenia zajęć.
Pawel Parfienowicz
Pawel Parfienowicz
2019-05-14T13:24:43+0000
Chodzimy na zajęcia od 3 miesiąca, lecimy drugi semestr i z pewnością nie będzie to ostatni !! Uważamy, że zajęcia z pływania dla takiego małego obywatela to istny szał !! i mega radość dla Niego i pomoc w rozwoju. A dla rodziców radość gdy widzą jak dzieciak robi postępy i się... cieszy bo zaraz będzie w wodzie <3 !read more
Kamila Wójtowicz
Kamila Wójtowicz
2019-05-14T09:39:12+0000
Gorąco polecamy zajęcia z oswajania z wodą, jako rodzice jesteśmy z nich bardzo zadowoleni a nasza córka je uwielbia 👍💪😊😊 szczególnie polecamy zajęcia ze wspaniałą Panią Dorotą, ma świetne podejście do maluchów 😊
Agata Przybylak
Agata Przybylak
2019-05-14T09:31:44+0000
Rozpoczęliśmy przygodę z Fregatą i na pewno będziemy kontynuować w kolejnych semestrach. Miałam przyjemność uczestniczyć w zajęciach z p. Dorotą i p. Szymonem bardzo profesjonalnie i indywidualne podejście nawet do małych wymuszaczy 😉 Dzięki takim instruktorom kontynuujemy... zajęcia 😊read more
Anne Marie Kurkowiak
Anne Marie Kurkowiak
2019-05-14T07:23:13+0000
Super zajęcia, fajni ludzie , wielki profesjonalizm prowadzenia zajęć, brawa dla prowadzącej Doroty Kapela, wielka przygoda- dziękujemy :-))))
Dobrochna Woźniak
Dobrochna Woźniak
2019-05-14T06:00:55+0000
Najlepsza inwestycja w rozwój maluszka:) od 3 miesiąca uczymy synka miłości do wody 🐟💙 chociaż są to zajęcia grupowe to trenerka do każdego maluszka i rodzica podchodzi indywidualnie, potrafi nie tylko skorygować wykonywane ćwiczenia w wodzie, ale tez zwrócić uwagę na ewentualne... nieprawidłowości ruchowe w rozwoju dziecka:) polecam zacząć przygodę z Fregatą jak najszybciej !💦💙read more
Gosia Małecka-Wnuk
Gosia Małecka-Wnuk
2019-05-13T20:37:35+0000
Gorąco polecamy zajęcia prowadzone przez Fregatę. Uczęszczamy na zajęcia na Termach Maltańskich prowadzone przez p. Dorotę Kapelę - osobę pełną pasji i zaangażowania. Interesujące zabawy w wodzie nie tylko bawią, ale i wyrabiają właściwe nawyki zachowania w wodzie. Nasza dwulatka z... radością wskakuje do wody i uczestniczy w zajęciach, już kolejnego dnia dopytuje kiedy znowu pójdziemy na basen. Zadowolenie małego klienta to chyba najlepsza rekomendacja😉read more
Aleksandra Hylla
Aleksandra Hylla
2019-05-13T19:28:23+0000
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zajęć w Poznaniu na Termach Maltańskich. Naszą grupę (7-12 msc) prowadzi pani Weronika - super instruktorka. Widać, że lubi pracować z maluszkami. Na zajęciach jest zawsze miła atmosfera i nigdy nie jest nudno! Na pewno zostaniemy z Fregatą na dłużej 😀
Damian Kmieciak
Damian Kmieciak
2019-05-13T16:22:19+0000
Jeśli ktokolwiek się zastanawia, to już rozwiewam wątpliwości: najlepsza szkoła pływania ever! Chodzimy z Oliwią już drugi semestr na zajęcia na Termach prowadzone przez Panią Dorotę i widzimy ogromne postępy w rozwoju małej. Uwielbia siedzieć w wodzie, a wieczorne kąpiele potrafią... trwać tak długo, że musimy dolewać ciepłej wody, bo Oli nie chce wyjść z wanny. Plan zajęć jest moim zdaniem rozłożony idealnie, jest czas na naukę i czas na zabawę. Wszystkie maluchy w grupie dobrze się czują. Sama szkoła też bardzo dobrze zorganizowana, nie ma problemów z przekładaniem zajęć czy odrabianiem. Dostajemy e-maile o wszystkich ważnych zmianach, czy nawet informacje że danego dnia na Termach lub w okolicy odbywają się zawody i warto przyjechać nieco wcześniej ze względu na korki lub kolejki do kas. Moim zdaniem wzorowo 🙂read more
Ania Marchwicka
Ania Marchwicka
2019-05-13T08:15:55+0000
Szczerze polecam wszystkim przyszłym rodzicom. Zajęcia są bezpieczne nawet dla maluszków. Instruktorzy są świetnie przygotowani do zajęć i widać, że lubią to co robią. Nie ma problemu z odrabianiem zajęć. Kontakt mailowy z biurem bardzo dobry. Woda w basenie jest ciepła 🙂 Cieszę... się, że mogłam się zapisać. Uczęszczam z córką na zajęcia na basenie przy ul. Lechickiej. Widzę, że zajęcia się córce podobają i na pewno zapiszę ją na kolejny semetr 🙂read more
Michał Urbańczyk
Michał Urbańczyk
2019-05-13T05:55:53+0000
Przygodę z Fregatą rozpoczęliśmy gdy córka miała około 5 miesięcy. Od pierwszych zajęć do dziś (obecnie ma skończone 4 lata) spotykamy się na każdych zajęciach z życzliwością i fachowością instruktorów. Gorąco polecam!
Monika Naskręcka
Monika Naskręcka
2019-05-12T20:30:21+0000
Serdecznie polecam Fregatę! Zajęcia z panią Dorotą Kapelą są rewelacyjne. Heniek ma 7 miesięcy, uwielbia pływanie i zabawy w wodzie, a nurkowanie to już dla niego żaden problem. Dzięki zajęciom woda to dla niego czysta frajda i radość. Na komendę zamyka usta i nurkuje już lepiej... niż rodzice 😉 Henio odmówił już nam nawet kąpieli w małej wanience i interesuje go tylko duża wanna, w której może sobie popływać.read more
Marcin Grzybek
Marcin Grzybek
2019-05-12T19:20:11+0000
Nasza córeczka zaczęła uczęszczać na zajęcia w wieku 6 miesięcy - dzięki instruktorce Pani Justynie Banachowicz oswajanie z wodą jest inspirującą przygodą i dostarcza dziecku wiele radości, a my rodzice pękamy z dumy!! POLECAMY!!!!!
Bartosz Zajac
Bartosz Zajac
2019-05-12T18:47:18+0000
Chodzimy z synem na zajęcia do Fregaty na Termach już drugi semestr. Kontakt z biurem bardzo dobry, a Panie ogarniające maile dotyczące odrabiania zajęć - wielki plus za cierpliwość w odpisywaniu 🙂 Jaś uwielbia zajęcia z Panią Dorotą, zawsze fajne zabawy, ze świetnym efektem... oswajania z wodą.read more
Paulina Kubasińska
Paulina Kubasińska
2019-05-12T18:41:32+0000
Super zajęcia chodzimy z córeczką juz 2.5 roku i zawsze wszystko jest Ok. Jagódka super się bawi i uczy pływać i nurkować, zawsze z wielką chęcią idziemy na zajęcia. Serdecznie polecam 😃
Michał Białecki
Michał Białecki
2019-05-12T16:58:51+0000
Polecam! Zaczęliśmy chodzić z synem 5 lat temu na Termy Maltanskie i chodzimy aż do teraz. Zawsze czeka na ten dzień, to zasługa świetnych trenerów 🙂
Joanna Kamińska
Joanna Kamińska
2019-05-12T15:03:45+0000
Polecam serdecznie 🙂 świetne urozmaicenie czasu dla maluchów! Wspaniała zabawa gwarantowana a widok tych małych zadowolonych buziek nieoceniony. Zajęcia bardzo dobrze zorganizowane i różnorodne a instruktorzy niezwykle zaangażowani! 😊
Magda Rutkowska
Magda Rutkowska
2019-05-11T18:43:08+0000
Polecam z całego serca! 🙂 chodzimy z synkiem już prawie rok i cały czas tak samo uwielbiamy zajęcia 🙂 super atmosfera i wspaniali instruktorzy pełni pasji 🙂 szczególnie polecam Szymona oraz Dorotę z Lechickiej <3
Słamowir Strycharczyk
Słamowir Strycharczyk
2019-05-11T05:10:12+0000
Super, dzieciarnia ogarnia wodę lepiej niż ręczniki papierowe!
Edyta Skuza-Strycharczyk
Edyta Skuza-Strycharczyk
2019-05-11T05:06:10+0000
polecam!!! super zajęcia, profesjonalni instruktorzy. Moje dzieci uwielbiają pływać z fregata 😍
Agnieszka Es
Agnieszka Es
2019-05-10T07:11:52+0000
Bardzo polecam tą szkołę pływania. Profesjonalny personel z fajnym podejściem do małych dzieci 😉
Kuba Stobiecki
Kuba Stobiecki
2019-05-09T19:35:04+0000
To już nasz trzeci semestr zajęć we Fregacie i bez wątpienia będziemy kontynuować. Świetna kadra instruktorska i przemyślany program nauki. Polecam- im wcześniej, tym lepiej!
Ewa Ćwiek
Ewa Ćwiek
2019-05-09T18:51:34+0000
Polecamy! 🙂 Bąbelek z uśmiechem wita każde kolejne zajęcia. Jak wiadomo, bąbelkom się nie odmawia 🙂
Karolina Kuryś-Szyncel
Karolina Kuryś-Szyncel
2019-05-09T18:30:17+0000
Świetne zajęcia dla najmłodszych.Nasza córeczka oswoiła się z wodą, chętnie nurkuje i czuje się na basenie jak ryba w wodzie😉 To szczególna zasługa profesjonalnego,życzliwego,dostosowanego do wieku i potrzeb dzieci podejścia instruktorki Pani Doroty Kapeli. Poza tym dogodne warunki... odpracowywania nieobecności.Dziękujemy i polecamy!read more
Poz LU
Poz LU
2019-05-09T08:00:00+0000
Moi synowie chodzą we dwójkę (Oskar 4 lata i Oliwier 2 latka) i są bardzo zadowoleni. Chodzimy do Szkoła Pływania Fregata Swimming i pomimo zmian trenerów i ratowników raz na jakiś czas, to jest tylko lepiej. Jesteśmy zadowoleni i przydałoby się jakieś dofinansowanie z Miasto Poznań... dla płacących podatki w Urząd Miasta Poznania. Polecamy i zapraszamy!read more
Michał Kaczmarski
Michał Kaczmarski
2019-05-08T19:14:26+0000
Super zajęcia, profesjonalna kadra, nasz synek uwielbia chodzić na basen, szczerze polecam. Powoli kończymy trzeci semestr, na następny już jesteśmy zapisani 😊🏊‍♂️💙
Joanna M-n
Joanna M-n
2019-05-07T18:33:04+0000
Fantastycznie. Zaczęliśmy chodzić gdy syn miał 3 miesiące. Najpierw chciałam iść z synem sama na basen, teraz wiem, że byłby to duży błąd. Zajęcia stopniowo przyzwyczajają dzieci do wody i odbywają się metodą małych kroków. Instruktor Norbert ma niesamowite podejście do... rodziców i dzieci. Zaletą jest możliwość odrobienia zajęć z inną grupą. Polecam basen w Daszewicach, czysty, kameralny, przystosowany specjalnie dla maluchów.read more
Sandra Spręgacz
Sandra Spręgacz
2019-05-07T11:09:07+0000
Świetne zajęcia! Pan Norbert to bardzo dobry instruktor z podejściem do dzieci oraz dużym zaangażowaniem w swoją pracę, dzięki temu rodzic jest spokojny na zajęciach, co przekłada się na nastrój malucha 😊 Synek ma 6 miesięcy i jeździmy od miesiąca na zajęcia do Daszewic. Nie boi... się wody i nawet pierwsze nurki były większym problemem emocjonalnym dla mnie, niż dla niego 😉Gorąco polecam! My napewno będziemy jeździć tak długo, jak długo będą organizowane zajęcia 😊read more
Maria Krasowska
Maria Krasowska
2019-05-06T09:01:15+0000
Polecam!Super kadra i zajęcia prowadzone w profesjonalny sposób!
Ewa Konieczna
Ewa Konieczna
2019-05-06T05:54:27+0000
Jesteśmy wierni Fregacie od ponad 5,5 lat i już nasz czwarty syn uczęszcza na zajęcia. Wykwalifikowana kadra z dobrym podejściem do najmłodszych zaraża miłością do wody. Co ważne nie stoi w miejscu, a ciągle się rozwija, co obserwujemy na przestrzeni lat widząc zmiany w prowadzeniu... zajęć. Szczególnie nasi synowie są zadowoleni z pracy Pana Szymona, Pani Justyny A. i Pani Doroty. Aż czasem widać tą chemię w wodzie, a co najważniejsze efekty wspólnej pracy 🙂 Polecamy 🙂read more
Mateusz Skrzypczak
Mateusz Skrzypczak
2019-05-03T18:48:04+0000
Polecam Szkołę Pływania Fregata Swimming. Zaczynałem w niej swoją przygodę z pływaniem jako niemowlak- najpierw to oswajanie z wodą, później nauka pływania a następnie doskonalenie stylów pływackich. Dzięki Szkole Pływania Fregata Swimming wybrałem gimnazjum z klasą sportową o... profilu pływackim. Dziękuję za zaangażowanie wszystkim instruktorom i gorąco polecam wszystkim FREGATĘ SWIMMING.read more
Myster Zigi
Myster Zigi
2019-05-01T06:27:31+0000
Gdy po debiucie na pełnym dystansie Inronman, szansa kwalifikacji do legendarnych Mistrzostw Świata Inronman na Hawajach pojawiła się w realnym zasięgu możliwości, oczywistą stała się konieczność poważnego potraktowania przygotowań pływackich. Znajomy polecił mi Szkołę Pływania... Fregata Swimming, a przygotowaniem zindywidualizowanego planu treningowego zajął się trener Krzysztof Kaczała. Treningi mają fantastycznie zbalansowaną strukturę, która nie powoduje znudzenia (np. przeładowaniem ćwiczeń technicznych), ani nie zamęcza zawodnika (np. nadmierną objętością). W doskonałych proporcjach kładzie nacisk na doskonalenie techniki, rozwój siły i wytrzymałości oraz poprawę czucia i pozycji ciała w wodzie. Niesamowite wyczucie trenera w doborze środków i obciążeń sprawia, że treningi są wymagające, ale nie przekraczają granicy możliwości zawodnika, gwarantując jednocześnie ciągły postęp i wystarczającą regenerację, co razem przekłada się na ogromną satysfakcję z osiąganych rezultatów. Gorąco polecam zajęcia triathlonowe w Szkole Pływania Fregata Swimming!read more
Agnieszka InEs Meller
Agnieszka InEs Meller
2019-04-29T15:08:06+0000
Uczęszczamy na kolejne już zajęcia w grupie. Super atmosfera, świetne zabawy w wodzie. Nasza córka świetnie się bawi.
Natalia Wenskowska
Natalia Wenskowska
2019-04-29T08:44:00+0000
Zajęcia prowadzone przez Pana Szymona są najlepszą formą aktywności dla małych pływaków. Pełen profesjonalizm i super podejscie do maluszków. Polecamy 😃
Joanna Dudek
Joanna Dudek
2019-04-29T07:15:07+0000
Polecam zajęcia Fregaty z całego serca. Córka ma 8 miesięcy i uwielbia wodę, świetnie się rozwija motorycznie. szczególnie rekomenduje zajęcia z P. Szymonem na Lechickiej.
Joanna Jędrzejczak
Joanna Jędrzejczak
2019-04-25T13:52:57+0000
Przygodę z woda rozpoczęliśmy jak nasza córeczka miała 3 miesiące, teraz ma prawie dwa lata i wiem ze to była najlepsza decyzja! Aktywność w wodzie wspaniałe rozwija dziecko, daje możliwość wspólnie spędzania czasu i budowania zaufania. Córeczka uwielbia zajęcia poprzednio z panem... Szymonem, teraz z panią Justyna. Polecam.read more
Marta Mazela
Marta Mazela
2019-04-24T13:25:26+0000
Przed podjęciem decyzji o pływaniu z maluchem miałam wiele obaw i wątpliwości. Dziś już wiem, że były one bezpodstawne. Zajęcia prowadzone są w miłej atmosferze pod okiem świetnych instruktorów. Szczególne podziękowania dla instruktora Szymona, który pomimo, że zajęcia prowadzone... są w grupie podchodzi do maluchów indywidualnie <3 Gorąco polecam!read more
Ma Rysia
Ma Rysia
2019-04-24T06:25:15+0000
profesjonalne podejście instruktorów, syn uwielbia zajęcia z Pania Justyną
Marta Filipiak
Marta Filipiak
2019-04-23T17:55:45+0000
Zapisałam córkę na zajęcia 12-24m - oswajanie z wodą. Na pierwszych zajęciach okazało się, ze tylko moja córka zaczyna przygodę z wodą - reszta dzieci ma kontynuację. Do dzisiaj nie znam imienia instruktora. Miałam wrażenie, ze na każdych zajęciach robimy to samo, nie dodając nic... nowego. Moje dziecko bało się instruktora i każde ćwiczenie, które miało się odbyć z instruktorem bądź w jego obecności kończyło się płaczem. Niestety instruktor nie próbował złapać kontaktu z dzieckiem, może kilka razy przez kilkanaście zajęć na nią spojrzał bądź się odezwał. Jedne zajęcia odbyły się na części rekreacyjnej term, na której części odbywał się remont. Temperatura powietrza mogła wynosic max 19 stopni. Wyszlysmy po zajęciach i dzień po córka byla mocno przeziębiona. Mogliśmy zostać poinformowani o remoncie bądź zająć inny basen. Zrezygnowaliśmy z nauki.read more
Ju So
Ju So
2019-04-22T19:37:02+0000
Mimo, że samo pierwsze wrażenie obiektu pozostawiło wiele do życzenia (1. Nie przystosowany do wózków. 2. Przewijaki niby są w każdy możliwym miejscu, jednak przy zmieniających się grupach jest ich za mało. 3. Ceratka w kojcu rozdarta, nie zawsze jest też w nim czysto.), to nasz Leoś... uwielbia instruktora Jacka i teraz aż się trzęsie na widok wody. Poza tym, super podejście do dzieci, fajnie prowadzone zajęcia, a co więcej widać ogromne postępy! Uwielbiamy Was i mimo wszystko każdemu polecamy!read more
Raf Mac
Raf Mac
2019-04-22T17:41:39+0000
Hania na widok basenu i zawsze uśmiechniętej Pani Justyny ma ochote wskoczyc do basenu zanim zdążymy ją przebrać. Zajęcia na Lechickiej powodują uśmiech od ucha do ucha i polecam je każdemu.
Katarzyna Frątczak
Katarzyna Frątczak
2019-04-18T06:49:12+0000
Wasze dziecko wyjdzie z zajęć szczęśliwe 😄 Wy też 😉 zostajemy z wami na dłużej 😁
Aleksandra Szperlik
Aleksandra Szperlik
2019-04-17T20:55:45+0000
Najbardziej podoba nam się kameralność zajęć na Lechickiej oraz otwartość i podejście do dzieci Pani instruktor Justyny;) polecamy świetną zabawę dla całej rodziny!
Monika Fagasińska
Monika Fagasińska
2019-04-17T18:23:21+0000
Polecam Fregate dla wszystkich maluszkow i tych nieco starszych. Uczęszczamy na zajęcia juz z drugim dzieckiem ( 2,5 roku i 8 miesiecy). Efekty są niesamowite - zero lęku przed wodą, czy tez samym nurkowaniem. Na zajęciach panuje fajna i luźna atmosfera. Naprawdę bardzo polecam !
Magdalena Suchy
Magdalena Suchy
2019-04-17T15:16:16+0000
gorąco polecam! wspaniałe zajecia
Katarzyna Tomczak
Katarzyna Tomczak
2019-04-17T11:37:19+0000
Najlepsza szkoła pływania ! Świetna kadra z podejściem dla maluchów. widzę u synka duże postępy Jak tylko pytam czy idziemy na basen to od razu nóżkami robi " chlap chlap" od 10 miesięcy chodzimy na zajęcia do Szymona ma rewelacyjne podejście do dzieci. polecam
Lan An
Lan An
2019-04-17T08:56:06+0000
Zdecydowanie polecam zajęcia z Fregaty. Na basen uczęszczamy z 3 letnią córką i 5 miesięcznym maluchem ich uśmiech i radość są najlepszą rekomendacją 🙂 Doświadczona kadra profesjonalnie przeprowadza zajęcia dostosowując ćwiczenia do wieku i umiejętności dzieci. Pani Justyna i... Szymon są najlepsi 🙂read more
Magda Sabiniewicz
Magda Sabiniewicz
2019-04-17T08:18:49+0000
Gorąco polecam! 😊 Instruktorzy naprawdę uczą miłości do wody ❤️
Dominika Kamycka
Dominika Kamycka
2019-04-16T21:47:48+0000
Bardzo gorąco polecam wszystkim rodzicom. Uczęszczamy na zajęcia oswajania z wodą dla niemowląt na basen w Daszewicach. Nasz instruktor Szymon to nie tylko profesjonalista. To przede wszystkim człowiek z pasją i wspaniałym podejściem do dzieci. Każda lekcja to duża dawka świetnej zabawy... i rozwijających ćwiczeń. Mój synek uwielbia te zajęcia. To najlepsza rekomendacja 🙂read more
Ewa Socha
Ewa Socha
2019-04-16T11:33:48+0000
Polecam zajęcia wszystkim rodzicom i dzieciom. My dołączyliśmy gdy Synek mial 3 miesiące. Teraz kończy rok i coraz bardziej Mu się podoba. Zajęcia na Basenie Lechicka z p. Justyną A. są najlepsze 🙂
Ewelina Balcerzak
Ewelina Balcerzak
2019-04-16T11:08:39+0000
Niesamowita forma aktywnego, rodzinnego spędzania czasu. Zajęcia świetnie oswajają maluszki z wodą, a Pani Justyna Andrzejczak prowadzi je w sposób ciekawy, różnorodny, a co najważniejsze w bardzo sympatycznej atmosferze.
Małgorzata Jankowska
Małgorzata Jankowska
2019-04-15T19:15:16+0000
Rewelacyjne zajecia dla dzieci! Super instrukyorzy, świetne podejscie do nauczania, każde zajęcia to świetna zabawa dla maluszków! Polecam w szczególności zajecia z Szymonem! - Daszewice
Marek Olek Rynarzewski
Marek Olek Rynarzewski
2019-04-14T10:43:33+0000
Bardzo lubię zajęcia nauki pływania z Norbertem. Wcześniej miałem różne podejścia do tematu pływania. Najbardziej zacząłem się rozwijać w kierunku pływania na ostatnim roku studiów. Zajęcia są prowadzone w indywidualny sposób, trener pozytywnie pobudza do ciężkiej pracy na... zajęciach i we własnym zakresie. Serdecznie polecam.read more
Klaudia Adamska
Klaudia Adamska
2019-04-12T07:14:19+0000
Fantastyczne zajęcia! Chodzimy w soboty na Termy Malanskie. Córka uwielbia te zajęcia i robi po nich ogromne postępy. My uwielbiamy nią tak spędzać czas. Świetna zabawa. Pani instrukor bardzo przykłada się do zajęć i dba, aby z każdym dzieckiem chwilę popracować 🙂 serdecznie polecam... 🙂read more
Justyna Obiała
Justyna Obiała
2019-04-11T19:38:11+0000
Synek chodzi na zajęcia oswajania do środowiska wodnego prowadzone przez p. Justynę B. Jedno jest pewne na pewno , będziemy kontynuować naukę w kolejnym semestrze. Mały uwielbia zajęcia - co tydzień uczy się czegoś nowego. Super się patrzy na postęp dziecka, co napawa nas dumą. ... /Lechickaread more
Klaudia Chmielewska
Klaudia Chmielewska
2019-04-11T19:26:53+0000
Plywamy z Fregata juz od 4 lat. Zajecia prowadzone sa przez profesjonalnych instruktorow, szczegolnie polacamy Pana Szymona 🙂 Zajecia bardzo rozwijajace dla dziecka. Super spedzony czas, polecam!
Elena Medvediuk
Elena Medvediuk
2019-04-11T15:53:13+0000
Polecam. Nasza Irenka bardzo lubi zajęcie we Fregacie. Super instruktorzy Szymon i Norbert. Ten piękny czas dla dzieci i rodziców. Dziękuję 👶🏊‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️
Daria Sabiniewicz-Łaski
Daria Sabiniewicz-Łaski
2019-04-11T11:03:41+0000
Polecamy z całego serca! Kadra pełna pasji, a maluszki zachwycone przebywaniem w wodzie🏊‍♀️😍
Paulina Kinder-Rapacz
Paulina Kinder-Rapacz
2019-04-11T08:29:36+0000
Rewelacja! Chodzimy na zajęcia dla maluszków w Daszewicach pierwszy semestr i już wiemy, że nie ostatni. Córeczka jest zachwycona, a my jesteśmy pod ogromnym wrażeniem jej postępów! Dla nas i dla niej to czysta frajda i sama przyjemność. Nasz instruktor Szymon to wspaniały nauczyciel,... wie co robi i ma rewelacyjne podejście do dzieci. Ufa w umiejętności maluchów i dzięki temu niesamowicie się one rozwijają. Dla dzieci te zajęcia to nie tylko oswajanie z wodą , ale także szansa na jeszcze większe pogłębianie więzi z rodzicem oraz kontakty społeczne, a to tylko może mieć pozytywny wpływ na to, żeby były szczęśliwe!read more
Aneta Grześkowiak
Aneta Grześkowiak
2019-04-11T05:59:50+0000
Basen Lechicka w Poznaniu. Poniedziałek, wtorek - woda miała taką temperaturę, że dziecko wychodziło z wody całe się trzęsąc. Dzień później wystąpiła wysoka gorączka. Trudno mi tych dwóch rzeczy nie powiązać. Na drugich zajęciach w semestrze woda była tak zimna, że... instruktorka musiała skrócić zajęcia. Brakuje kojca, który przez długi czas był dostępny a od kilku zajęć już go nie ma. Na jeden z bocznych przewijaków spadła obudowa od sterownika "czegoś". Nie uderzyła w dziecko tylko dlatego, że akurat siedziało na przewijaku a nie leżało. Obudowa przyklejona była na taśmę i odsłoniła wystające kable. To nasz trzeci semestr i widzę, że chyba coś idzie w złym kierunku. Instruktorzy bardzo sympatyczni, zajęcia są ciekawe a dziecko robi postępy w pływaniu. Ocena negatywna głównie ze względu na temperaturę wody i pogarszające się warunki techniczne.read more
Szymon Czajkowski
Szymon Czajkowski
2019-04-10T21:27:59+0000
Świetne zajęcia z nauczycielami Mam tam 2 chłopców 3 i 5 latek którzy tam chodzą ,progress w pływaniu jest niesamowity Polecam !!
Bartłomiej Kolber
Bartłomiej Kolber
2019-04-10T20:36:14+0000
Pływamy z Fregatą pierwszy semestr. Córka nie może się doczekać kolejnych zajęć:)
Kasia Majzner
Kasia Majzner
2019-04-10T09:26:25+0000
Szkoła plywania Fregata Swimming to świetna forma spędzania czasu z maluchami w każdym wieku! Dzieci co chwilę maja inne zadania do wykonania, oswajaja się z woda w sposób przystosowany do ich postępów. Kiedy dziecko ma zły humor, dokuczają mu zęby, instruktorzy starają się aby jak... najmilej spędził czas na zajęciach mimo kiepskiego samopoczucia. Polecam 🙂read more
Patrycja Plura
Patrycja Plura
2019-04-10T07:00:53+0000
Świetne zajęcia dla Maluszków! Chodzimy już drugi semestr i zawsze z niecierpliwością czekamy na środy. Córeczka ma wielki uśmiech na twarzy, gdy widzi wodę i frajdę z prowadzonych przez Panią Weronikę zajęć 😊
Łukasz Wòjcik
Łukasz Wòjcik
2019-04-09T10:01:30+0000
Chodzimy z synkiem odkąd skończył trzy miesiące i bardzo polecamy. Mamy zajęcia z panią Justyną Andrzejczak, bardzo dobry instruktor ze świetnym podejściem do dzieci. Dzięki zajęciom na basenie mały uwielbia wodę, ma to tez dobry wpływ na jego wzmożone napięcie mięśniowe.
Anna Nawrocka
Anna Nawrocka
2019-04-08T19:48:13+0000
Gorąco polecamy Szkołę Pływania Fregata Swimming! Synek ma prawie roczek i mamy za sobą 1,5 semestru zajęć. Mogę śmiało powiedzieć, że czas spędzony na basenie, to dla mojego dziecka ulubiony czas w ciągu całego tygodnia. 😉
Sandra Gajewy
Sandra Gajewy
2019-04-08T18:39:01+0000
Przygoda z wodą w Fregacie to był dobry pomysł. Zabawa, ale i najlepsza aktywność dla małego dziecka. Zero strachu przed wodą! Polecamy 🙂
Monika Barteczka
Monika Barteczka
2019-04-08T15:27:46+0000
Super podejście do maluchów, dzięki Fregacie a dokladnie dzięki wspaniałemu trenerowi Szymonowi moje dzieci kochają wodę! Starszy synek prawie 3latka pływa od dawna już sam na desce itd., skacze, nurkuje i widać, ze to kocha 😉Polecam każdemu! Wiem, ze to jedne z najlepszych zajęć na... jakie można zapisać dziecko 😊read more
Ania Witkowska
Ania Witkowska
2019-04-08T14:16:54+0000
Serdecznie polecamy Szkole Plywania Fregata Swimming każdemu kto chce sprawić przyjemność swojemu dziecku
Joanna Pietrowicz
Joanna Pietrowicz
2019-04-08T10:38:33+0000
Najlepszą oceną jest radość Stasia każdego tygodnia jak jedziemy na basen 🙂 bardzo polecam
Kasia Hermann
Kasia Hermann
2019-04-08T06:12:10+0000
Rewelacyjne zajęcia! Bardzo profesjonalna kadra i widać ze pływanie to ich pasja. Będziemy kontynuować jak najdłużej się da 😉
Katarzyna Kaczmarek
Katarzyna Kaczmarek
2019-04-07T18:40:58+0000
Super podejście do maluchów, moje dzieci dzięki Fregacie (a właściwie dzięki wspaniałym trenerom - szczególnie Szymonowi) kochają wodę! Polecam każdemu, to chyba jedne z najlepszych zajęć na jakie można zapisać dziecko i spędzić miło wspólny czas. 😊
Paulina Wieczorek
Paulina Wieczorek
2019-04-07T18:15:35+0000
Świetne zajęcia, swietni ludzie, pełen profesjonalizm 😉 jeśli nauka pływania to tylko z nimi.
Aleksandra Andrzejewska
Aleksandra Andrzejewska
2019-04-07T04:51:41+0000
Zajęcia z Szymonem polecamy bez mrugnięcia okiem 🙂 widzimy w oczach jak nasza pociecha coraz bardziej kocha wodę i swietnie sie bawi... Szkoła ma rewelacyjne podejście, stopniowo wprowadza dzieci w wodne atrakcje, dzięki czemu się nie boją i czują bezpieczne:)
Jodie Bogosław-Shard
Jodie Bogosław-Shard
2019-04-06T19:26:23+0000
We have been attending since my daughter was 17 months old, she had lessons elsewhere before that. Generally we like the lessons, the instructors are well trained and it's nice. However, I do have some criticisms. Lechicka pool is rather inadequate. The facilities are very poor there. There is no... space to change and the pool is small and very deep. It's not good to have the lessons so close together because the changing tables are busy. Also the toys are not always clean. There is a problem with consistency too. We have met a few teachers because of problems attending scheduled lessons and some teachers are much better than others... Which means that some lessons are more challenging and fun and others the teachers just don't seem to be bothered and make kids do the same boring stuff over and over. We have never done any of the stuff from the promotional videos. But, even after my criticism... I still would recommend this school... Just perhaps in a different pool and find the teacher that fits you. Fregata should check consistency of lessons and make a curriculum and targets for kids.read more
Karolina Banachowicz
Karolina Banachowicz
2019-04-06T12:45:13+0000
Razem z synem jesteśmy bardzo zadowoleni z zajęć na Termach Maltańskich z panią Weroniką! gorąco polecamy! 😉
Klaudyna Śpiewak - Kubicka
Klaudyna Śpiewak - Kubicka
2019-04-05T14:42:12+0000
Z fregatą pływamy trzeci semestr i zostaniemy na następne. Świetna rozrywka dla malucha jak i super zajęcia dla rozwoju fizycznego 🙂
Monika Pawlicka - López
Monika Pawlicka - López
2019-04-04T15:17:33+0000
Wspaniałe zajęcia, polecam każdemu kto chce zaszczepić w swoim dziecku autentyczną miłość do wody. Profesjonalizm, zaangażowanie oraz życzliwość i szczere zainteresowanie małym pływakiem to atuty trenera Szymona. Niezapomniane chwile na basenie na pewno będziemy kontynuować w... przyszłym semestrze 🙂read more
Sandra Katarzyna Estera Robinska
Sandra Katarzyna Estera Robinska
2019-04-04T07:36:04+0000
Zajęcia prowadzone przez trenera Szymona z zaangażowaniem i uwagą skierowaną na dzieci. Super atmosfera. Zauważalny wpływ zajęć na rozwój psychoruchowy. Czesław z mamą i tatą polecają 👍
Monika Pertko
Monika Pertko
2019-04-03T18:34:28+0000
Polecam wszystkim zajęcia- chodzimy na zajęcia już 2 lata. Super podejście do dzieci, każdy może liczyć na indywidualne podejście. Efektywnie wykorzystany czas na zabawie i zdobywaniu pływackich umiejętności. Szczególnie polecam P. Weronikę i P. Justynę - wspaniałe podejście w... pokonywaniu trudności.read more
Ania Kuźniar
Ania Kuźniar
2019-04-03T10:36:26+0000
Córcia ma 7 m-cy, nie boi się wody, uwielbia zabawy z innymi dziećmi na zajęciach. Dzielnie nurkuje i podoba jej się to.
Mikołaj Kossakowski
Mikołaj Kossakowski
2019-04-03T09:11:47+0000
Jesteśmy z synkiem w połowie 3 semestru i nie wyobrażamy sobie teraz przestać. Jest super!
Katarzyna Hudziak
Katarzyna Hudziak
2019-04-03T08:09:56+0000
Chodzimy z córką Wiktorią na zajęcia oswajania z wodą od września. Trener Jacek ma fantastyczne podejście do dzieci! Zajęcia są prowadzone w sposób ciekawy, dostosowany do wieku maluchów, przy użyciu atrakcyjnych akcesoriów. Córka jest wpatrzona w Trenera jak w obrazek 😁.
Marianna Szwoch
Marianna Szwoch
2019-04-02T20:29:25+0000
Chodzę już z drugim dzieckiem na zajęcia z pływania, jest to wspaniały czas zarówno dla mnie i jak i dla dziecka. Pan Szymon i Pani Weronika mają super podejście do dzieci, polecam Fregatę Swimming.
Domi Nika Adamczuk
Domi Nika Adamczuk
2019-04-02T18:03:02+0000
Świetna atmosfera , profesjonalnie poprowadzone zajęcia oraz ogromny pozytywny rozwój mojego maleństwa . Moja córka Olivka odkąd chodzi na zajęcia przestała płakać podczas kąpieli co jest dla nas ogromną ulgą . Zatem ogromnie Dziękuje trenerowi Szymonowi . I wszystkim szczerze polecam... spędzanie czasu ze swoim dzieckiem właśnie w ten sposób !read more
Dominika Lewicka-Szczebak
Dominika Lewicka-Szczebak
2019-04-01T22:02:26+0000
fajne zajęcia i atrakcyjne dla dzieci. nawet synek który nie lubi wody chętnie chodzi bo super piosenki i zabawki a autorytet Pana trenera zachęca nawet do nurków
Domin Do
Domin Do
2019-04-01T18:35:43+0000
Chodzimy już trzeci semestr! Indywidualne podejście do każdego Maluszka - trener Jacek to Profesor! 💪🏻serdecznie polecamy😊
Nikola Rosiak
Nikola Rosiak
2019-04-01T18:33:27+0000
Nasz Dominik mial 3 miesiące jak zaczynał przygodę z Fregata, super zajęcia i atmosfera, polecam:)
Marta Rogatty
Marta Rogatty
2019-04-01T12:52:53+0000
Uczestniczymy z synkiem w zajęciach nauki pływania odkąd skończył 4 miesiące. Uważam, że jest to jedna z najlepszych decyzji jakie podjęłam w kierunku rozwoju mojego szkraba. Atmosfera, w którą wprowadza nasz prowadzący Szymon, zarówno dzieci jak i rodziców jest fantastyczna.... Najlepszą recenzją jest jednak uśmiech na twarzy mojego synka, kiedy wskakuje do wody. W dwóch słowach - świetna zabawa! Ponadto idealny pomysł na kreatywne spędzenie czasu z dzieckiem i zintegrowanie go z rówieśnikami.read more
Sylwia Paczkowska
Sylwia Paczkowska
2019-04-01T12:51:20+0000
W dzisiejszych czasach utworzenie Szkoły Fregata Swimming jest doskonałym pomysłem do odbycia każdej, niezapomnianej lekcji dla młodszego i starszego. Dlatego też warto spróbować i zapisać swoją pociechę na zajęcia. Z instruktorem Szymonem Siejkowskim nie ma, co bać się 😉 , zawsze... czujemy się pewnie „jak rybki w wodzie” 🙂 . „Prawidłowy rozwój niemowlaka zaczyna się w tedy kiedy Rodzic wraz z dzieckiem na nowo poznają świat”. To prawda! W przyjaznej atmosferze nauka miłości do wody z wykwalifikowanym Instruktorem Szymonem Siejkowskim sprawiła, iż 5 miesięczny syn Adam bardzo chętnie uczestniczy w zabawach wodnych. Są one wyraźnie wcześniej omówione, pokazane na fantomie lub dziecku z grupy. Ponadto przez zabawy śpiewane, sensoryczne i inne formy kształcenia „najmłodszy” czuję integrację wśród grupy. Poprzez merytoryczne przygotowanie prowadzącego każda jednostka lekcyjna dla najmłodszych staję się urozmaiconą formą spędzenia czasu wolnego w basenie a dla rodzica wynikiem wskazującym na rozwój osobowościowy, intelektualny dziecka. Personel biura wraz z Instruktorami Fregata Swimming są zawsze uprzejmi i odpowiadają na każde pytania. Polecam zajęcia! S.P.read more
Agnieszka Kłobukowska-Mrozik
Agnieszka Kłobukowska-Mrozik
2019-04-01T12:27:39+0000
Polecamy z Franiem zajęcia z Panem Szymonem!
Agata Kołodziej Dynaryńska
Agata Kołodziej Dynaryńska
2019-03-30T21:12:27+0000
Na zajęciach w szkole Fregata Swimming synek uczy się nie tylko pływania, ale również kształtuje swój charakter. Poza tym każde zajęcia to naprawdę wyśmienita zabawa. Bardzo polecam tę szkołę, a w szczególności trenera Jacka, który ma niesamowite podejście do dzieci 🙂
Ewa Adamczewska
Ewa Adamczewska
2019-03-30T11:24:57+0000
Seniorzy mogą rozruszac swoje stare kości pod okiem świetnych instruktorów 😘
Ilona Putkowska-Mazur
Ilona Putkowska-Mazur
2019-03-27T20:27:29+0000
Świetne zajęcia! Dla mojej córki (10 miesięcy) każda kąpiel teraz to frajda , nie ma znaczenia czy to basen, wanna czy też prysznic - zawsze jest radocha. Mycie głowy mimo bujnej czupryny to też żaden problem - ku ogólnemu zadowoleniu rodziców. Jedynie co żałuję , to że nie... zaczęliśmy chodzić wcześniej. Polecam każdemu.read more
Ewa Gałęzewska
Ewa Gałęzewska
2019-03-27T19:32:08+0000
Polecam szkołę pływania Fregata Swimming. Ciekawe zajęcia dla dziecka i rodzica. Zaczęliśmy jak synek miał 5,5 miesiąca. Uważam, że to idealny czas żeby zacząć. Profesjonalna i wyszkolona kadra, od której można się wiele nauczyć. Szczególnie polecam Panią Weronikę. Miłe i... rzetelne podejście, na basenie z fregatą wiem, że moje dziecko uczy się w bezpieczny dla niego sposób.read more
Leszek Bober
Leszek Bober
2019-03-27T07:06:42+0000
Razem z nasza 9 miesięczna córka polecamy zajęcia z Fregata Swimming na Basenie Lechicka z p. Weronika. Nasza córka uwielbia te zajęcia 👍
Patrycja Kuźniar
Patrycja Kuźniar
2019-03-26T12:55:09+0000
Fantastyczne zajęcia i świetne podejście do maluchów trenera Jacka. Polecam;)
Marta Hutek
Marta Hutek
2019-03-22T20:09:58+0000
Polecamy gorąco zajęcia dla niemowląt z Weroniką G.💛💚💙
Monika Pawłowska-Bielas
Monika Pawłowska-Bielas
2019-03-22T11:35:53+0000
Dzięki rewelacyjnym zajęciom córka od początku swojej przygody z basenem nie ma żadnych problemów z wodą. Sympatyczna kadra, profesjonalne podejście i indywidualne traktowanie każdego małego pływaka powodują, że dzieci czują się jak ryby w wodzie. Ceny konkurencyjne, administracyjnie... też wszystko bez zarzutu, duży plus za wprowadzenie internetowej rezerwacji miejsc na odrabianie zajęć. Wrocławski basen na którym odbywają się zajęcia jest zawsze czysty i dobrze przygotowany. Pracuje tutaj znakomita kadra. Córka uwielbia środowe spotkanie z wujkiem Jackiem 🙂read more
Emilia Woźniak
Emilia Woźniak
2019-03-21T21:22:30+0000
Polecam zajęcia oswajanie z wodą w szkole Fregata Swimming Basen Lechicka. Profesjonalna i miła instruktorka z podejściem do dzieci.
Joanna Maj
Joanna Maj
2019-03-20T15:54:37+0000
Bardzo polecam Fregatę! W szczególności zajęcia dla niemowląt na Termach Maltańskich - prawie połowa semestru za nami 😉 Razem z 8-miesięczną córką jesteśmy zachwycone zajęciami z instruktorem Norbertem - bardzo miły, kompetentny, wyrozumiały i co najważniejsze ma super podejście... do dzieci (i rodziców) 😊 Pozdrawiamy i do zobaczenia na kolejnych zajęciach!read more
Patrycja Sieińska
Patrycja Sieińska
2019-03-19T00:19:30+0000
Karolina Szymon Trąbalscy
Karolina Szymon Trąbalscy
2019-03-12T08:25:43+0000
Polecam Fregata Swimming w Daszewicach- mały kameralny basen idealny do nauki pływania dla maluszków! Dzieci skupiają się na i nic ich nie rozprasza. Zajęcią prowadzone przez p.Norbera Lewandowskiego są naprawdę ciekawe i przygotowane. Mój prawie 3 latek jest zachwycony (nie może... doczekać się kolejnych zajęć) lepiej sucha się p. Norberta niż mamy 😄read more
Iwona Teresa Kosmalska
Iwona Teresa Kosmalska
2019-03-10T03:38:36+0000
Pełen profesjonalizm, świetne podejście do dzieci, jestem bardzo zadowolona i moja córka też 😃. Gorąco polecam Szkołę Pływania Fregata Swimming 👍👍👍
Agnieszka Rutecka
Agnieszka Rutecka
2019-03-08T15:14:34+0000
To już nasz drugi semestr we Fregacie. Synek uwielbia zajęcia i doskonale sobie radzi. Trener Jacek ma bardzo dobry kontakt z dziećmi, zależy mu zarówno na wynikach, jak i samopoczuciu uczniów. Nie mogliśmy trafić lepiej.
Justyna Wiecek
Justyna Wiecek
2019-03-06T13:26:19+0000
Polecamy zajęcia na basenie z Fregatą! 😀
Katarzyna Zielińska
Katarzyna Zielińska
2019-03-06T06:56:12+0000
Szczerze polecam zajęcia w szkole fregata dla niemowląt w szczególności te z panem Jackiem na wrocławskim basenie. Moja corka jest zachwycona zajęciami i z każdym spotkaniem coraz bardziej się rozwija. Pan Jacek ma niesamowite podejście do dzieci, wszystkie go uwielbiają 😊 zajecia są... prowadzone na wysokim poziomie w radosnej atmosferze 😊😊 Pozdrawiamy razem z Blanka pana Jacka 😊😊😊😊read more
Martyna Rogala-Rolewska
Martyna Rogala-Rolewska
2019-03-05T21:57:22+0000
Nasza córka Gabrysia uwielbia chodzić na zajęcia. Pływanie sprawia jej ogromną frajdę! A wszystko to za sprawą fantastycznego instruktora Pana Jacka z Wrocławia 😊 Polecam wszystkim!
Kasia Bieranowska
Kasia Bieranowska
2019-03-03T22:00:47+0000
Mój Grześ chodzi odkąd skończył 5 miesięcy i podskakuje z radości na każdych zajęciach! Cenimy sobie indywidualne podejście Pana Jacka, humor i tworzenie przyjaznej atmosfery! Serdecznie polecam, a moje dzieci jeszcze bardziej 🙂
Waldemar Panas
Waldemar Panas
2019-03-03T21:18:31+0000
Jestem zaskoczony postępem mojego syna! Jasiu ma 5 lat i chodzi na zajęcia do Fregaty Swimming od 6 miesiąca życia. Teraz pływa znakomicie i kocha wodę. Profesjonalne podejście trenera Norberta jest godne polecenia!!!
Maria Piątek
Maria Piątek
2019-03-03T20:14:42+0000
Chodzimy z dwuletnia corka na zajecia do Pani Doroty. Corka uwielbia zajecia i w domu w wannie czesto nasladuje cwiczenia z zajec. Kazde spotkanie to duzo zabawy i cwiczen w milej atmosferze.Mala caly tydzien czeka na haslo 'idziemy na basen' - usmiech dziecka to najlepsza rekomendacja :)))
Krystyna Rodak
Krystyna Rodak
2019-02-27T08:55:06+0000
Serdecznie polecamy zajęcia dla najmłodszych. Nasz synek rozpoczął swoją przygodę z basenem po ukończeniu 3 miesiąca i od samego początku bardzo lubi zajęcia prowadzone we Wrocławiu. Niedawno rozpoczął drugi semestr pod czujnym okiem instruktora Pana Jacka, który ma dużą wiedzę... oraz świetne podejście do dzieci i zatroskanych rodziców. Teraz synek na widok wody przebiera rękami i nogami, a kąpiele to sama frajda 😁read more
Damian Pasztaleniec
Damian Pasztaleniec
2019-02-25T15:19:58+0000
Fantastyczne zajęcia 😉 chodzimy z synami (7 m-cy i 3 lata) i obaj są zachwyceni! Starszy chodził wcześniej do innej szkoły pływania ale tutaj jest zdecydowanie lepiej. Świetne podejście instruktora i wspaniała atmosfera udzielają się dzieciom, które z uśmiechem wracają na kolejne... zajęcia 🙂read more
Dorota Żurkowska
Dorota Żurkowska
2019-02-24T21:20:15+0000
Właśnie rozpoczęliśmy z synkiem 4 semestr zajęć. Szczerze polecam. Moje dziecko nie boi się wody, uwielbia kąpiele, nurkuje, skacze do basenu i sprawia mu to wielką radość. Ma dwa latka, na każdym basenie, czy to na wakacjach, czy stacjonarnie przyciąga wzrok ludzi, którzy pytają... się skąd tak małe dziecko tak swobodnie czuje się w wodzie. Polecam Fregatę. Fajne zajęcia, fajni instruktorzy, fajne efekty 😊read more
Maja Pater
Maja Pater
2019-02-23T08:42:01+0000
Bardzo polecam wszystkim chcącym uczyć mikości do wody od niemowlęctwa! Super atmosfera na zajęciach i dużo zabawy gwarantowane:)
Nelly Pokora-Rybak
Nelly Pokora-Rybak
2019-02-23T08:08:48+0000
Zajęcia w Szkole Fregata Swimming sprawiły że nasz mały bąbel przestał bać się wody i płakać w czasie kąpieli. Teraz uwielbia wodę, nurkowanie i skoki do wody. Właśnie zaczynamy 4 semestr 😁
Idalia Anna Kubiak
Idalia Anna Kubiak
2019-02-23T08:07:46+0000
Super zajęcia dla niemowląt. Chodzimy z synkiem od 7 mca. Synek zachwycony. Polecamy Fregatę we Wrocławiu 🙂
Natalia Okońska
Natalia Okońska
2019-02-20T09:11:14+0000
Chodzimy nieprzerwanie odkąd młoda skończyła 3 miesiące i bardzo sobie chwalimy, córka uwielbia się kąpać, nurkuje jak profesjonalista 🙂
Kasia Krawiec
Kasia Krawiec
2019-02-19T12:28:01+0000
Przerabialismy kilka szkół pływania we Wrocławiu I naprawdę polecam zajęcia z Panem Jackiem. Młody przechodzi okres NIE A dzisiaj po długiej przerwie od basenu Stwierdzil, że było fajnie u Pana Jacka i były nuryyyyy (z mamą ich nie robił jak chodziliśmy sami)
Alicja Szafranska
Alicja Szafranska
2019-02-18T22:40:06+0000
Polecam z całego serca ❤️ zaczęliśmy zajęcia od 3m w grupie u pana Jacka z Wrocławia najlepsze grupa 😊wiec zachęcamy wszystkich do zajęć w wodzie z maluszkami 😊zajęcia są naprawdę super wlasnie zaczynamy drugi semestr 😁
Natalia Romasz
Natalia Romasz
2019-02-18T20:20:18+0000
Świetna szkoła pływania, w której instruktorzy indywidualnie podchodzą do każdego dziecka.
Dominik Nowakowski
Dominik Nowakowski
2019-02-17T21:07:10+0000
Polecam w 100%. Z Frankiem zaczynamy drugi semestr i z przyjemnoscią wspólnie spedzamy aktywnie czas🏊‍♂️Profesjonalne podejście połączone ze świetną zabawą. 👍
Monika Pokorska
Monika Pokorska
2019-02-17T12:39:01+0000
Chodzimy do Fregaty już prawie rok. Najlepiej zainwestowane pieniądze w rozwój dziecka i świetnie spędzony z maluszkiem czas. Pan Jacek z Wrocławia - cudowny człowiek, pełen ciepła i fantastycznego podejścia do dzieciaczków. Zajęcia są ciekawe i dynamiczne. Polecamy w 100%
Weronika Żmuda
Weronika Żmuda
2019-02-17T08:51:45+0000
Najlepsza szkoła pływania dla dzieciaczków! Pan Jacek i pani Hania z Wrocławia mają ekstra podejście do dzieci, dzięki czemu nawet 3 mies maluchy kochają wodę😍 polecam!!!
Asia Hołówko
Asia Hołówko
2019-02-13T16:10:09+0000
Polecamy serdecznie! 💞 Już drugi semestr śmigamy 💪🏻
Anna Cichecka
Anna Cichecka
2019-02-13T09:43:12+0000
☺️
Ewa Byra
Ewa Byra
2019-02-12T09:19:58+0000
Super zajęcia! Chdzimy z synkiem na basen we Wrocławiu i trener jest bardzo profesjonalny 🙂 Widać u maluszków radość z bycia w wodzie! Bardzo polecam!!!
Katarzyna Byrska
Katarzyna Byrska
2019-02-11T18:02:03+0000
Fantastyczne zajęcia! Bardzo dobre podejście do dziecka i świetna atmosfera. Polecam serdecznie! Maluch miał dużo frajdy, a ja razem z nim 🙂
Dawid Ratajczyk
Dawid Ratajczyk
2019-02-08T21:15:17+0000
Zajęcia są super. Mamy porównanie z inną szkoła. Tutaj trenerzy podchodzą do tematu naprawdę profesjonalnie. W innych szkołach widziałem jak prowadzący zerkali na zegarek, bo nie mieli już pomysłu na coraz to nowe "żabki". Szczególne pozdrowienia dla Pana Jacka z basenu przy kromera... we Wrocławiu. Hania i rodzice Pana uwielbiają. Najlepsza ocena jest smutek córki, kiedy jednego razu za Pana Jacka było zastępstwo i córka nie chciała pływać 😉read more
Ka Rina
Ka Rina
2019-02-05T22:40:20+0000
Polecam!!! Zajęcia bardzo rozwijają maluchy i dają wiele radości zarówno dzieciom jak i ich opiekunom 🙂
Martyna Nagórna
Martyna Nagórna
2019-02-01T19:21:02+0000
Polecam p. Jacek Mistrz !!!
Kinga Wójcik
Kinga Wójcik
2019-02-01T13:29:51+0000
Zaczęłyśmy zajęcia na basenie, gdy córka skończyła 12 tygodni. Świetne podejście instruktora do malucha. Skończyłyśmy pierwszy semestr, będziemy kontynuować zajęcia w drugim semestrze! Córka zachwycona za każdym razem, gdy wchodzimy na basen.
Tomasz Biliński
Tomasz Biliński
2019-01-27T17:08:16+0000
Jeśli chodzi o Kromera, bo tam uczęszcza synek, zajęcia są prowadzone przez instruktora Jacka. Podejście indywidualne dla każdego dziecka i do tego nic na siłę. Polecam z czystym sumieniem .
Ewa Kohut
Ewa Kohut
2019-01-27T13:51:42+0000