Poleca nas ponad 1000 rodziców!*

Bartek Ż

Około 2 mies. temu

Swietne zajecia dla dzieci i doroslych. Super prowadzacy. Bo zmianie miejsca zamieszkania dalej przyjezdzamy do niego bo po prostu swietnie uczy. Polecam.

Natalia Okońska

około tydzień temu

Chodzimy z córką już ponad rok, odkąd skończyła 3 miesiące, jesteśmy bardzo zadowoleni z zajęć z Jackiem - ma bardzo dobre podejście do dzieci. Córka robi duże postępy i widać, że sprawia jej to dużą przyjemność.

Betty J-K

około tydzień temu

Polecam naukę pływania z Fregatą na basenie w Daszewicach. Basen jest nieduży ale atmosfera prawie rodzinna.

Dominik Duczmal

Około 6 mies. temu

Super podejście do dzieci
Szkoła Pływania Fregata Swimming
4.8
powered by Facebook
Marta Jessa
Marta Jessa
2019-07-03T17:04:44+0000
Zapisałam córkę na zajęcia jednorazowe, ponieważ nie było miejsc wolnych na karnet, i całe szczęście, ponieważ basen Lechicka jest zupełnie nieprzystosowany do zajęć rodziców z niemowlakiem! W szatni nie ma miejsca na dziecko, nie mówiąc o udogodnieniach, w sali przed nią podobnie, nie ma gdzie położyć dziecka.. przewijaki są dopiero przy samym basenie, więc zastanawiam się jak można to wszystko ogarnąć bez fotelika samochodowego i osoby towarzyszącej.. gdyby nie to, że byłam z mężem, widząc tak nieprzemyślane i niedopasowane do potrzeb miejsce, chyba po prostu bym wyszła. Nie mówiąc już o tym, że zajęcia jednorazowe kosztują już 60 zł za 45 minut, a Instruktor skończył zajęcia szybciej i po 37 minutach wszyscy już wychodzili z wody..czytaj więcej
Małgorzata Leśniewicz
Małgorzata Leśniewicz
2019-06-28T05:18:55+0000
Profesjonalna kadra, dbająca o każde powierzone im dziecko. Obozy letnie - niezastąpione! Polecam Fregata Swimming!
Dorota Fojtar
Dorota Fojtar
2019-06-23T19:20:10+0000
Nauka pływania w pewnym wieku może być trudna, mozolna i niekiedy zniechęcająca. Mając te wszystkie etapy za sobą trafiłam na niesamowitego instruktora z Fregata Swimming. Norbert zerknął na to, co potrafię, wysłuchał co sprawia mi trudność i z czym radzę sobie kiepsko. Podpowiedział do którego etapu muszę wrócić, żeby znowu nabrać pewności i chęci do kontynuacji nauki. I tak zaczęła się wspólna przygoda i współpraca. Dziś z całą pewnością mogę powiedzieć, że ogromne zaangażowanie instruktora/instruktorów, dobór przeróżnych ćwiczeń, analiza moich postępów i nieustanny kontakt dodały mi wiary w moje możliwości. Swój ogromny postęp zawdzięczam nie tylko swojej pracy i wytrwałości ale przede wszystkim wskazówkom i ćwiczeniom jakie otrzymuję. Gorąco polecam szkołę pływania Fregata Swimming, bo pracują tam ludzie, dla których nauka innych to pasja.czytaj więcej
Katarzyna Przybylska
Katarzyna Przybylska
2019-06-20T20:17:28+0000
Bardzo przyjemne i miłe zajęcia. chodzę z dwójką 5 latek i 8 miesięczny niemowlak. Dzieci mega zadowolone. Instruktorzy profesjonalni 😀Polecam wszystkim😀
Kornelia Kaj
Kornelia Kaj
2019-06-19T11:13:18+0000
Zajęcia są fajne, ale kontakt z biurem jest fatalny. Co semestr muszę się kopać z koniem mimo że zapisuję syna niedługo po otwarciu formularza zapisu. Na pewno nie mają oferty proklienckiej (mimo takich zapewnień). Chodzimy już od roku, ale aktualnie poważnie rozważam zmianę szkoły, bo kontakt z biurem obsługi kosztuje zbyt wiele nerwów.czytaj więcej
Dagmara Smolińska
Dagmara Smolińska
2019-06-18T15:19:47+0000
Najlepszą rzeczą jaką mogliśmy zapewnić synowi to zajęcia w basenie. Super atmosfera, indywidualne podejście, fantastyczna zabawa dla maluchów. Norbert to instruktor z świetnym podejściem do dzieci. Polecamy wszystkim 😊 Adaś z rodzicami Basen Daszewice
Ewelina Baran
Ewelina Baran
2019-06-18T12:39:45+0000
Zapisanie dzieci do fregaty to była świetna decyzja. Nasza trzyletnia córka chodzi na zajęcia odkąd skończyła pół roku; teraz do ekipy pływaków dołączył 4 miesięczny syn. Super instruktorzy Norbert, Szymon i Bartek rewelacyjnie „dogadują” się z dziećmi tymi maleńkimi i troszkę większymi. Polecam każdemu!czytaj więcej
Joanna K-cz
Joanna K-cz
2019-06-18T11:57:39+0000
Profesjonalna kadra, zajęcia prowadzone w takiej atmosferze, że nie chce się wychodzić z basenu:) Bezpiecznie i komfortowo, zarówno dla malucha jak i rodziców. Jedna z lepszych rzeczy, jaką można zrobić dla swojego dziecka dbając o jego rozwój
Renata Opitz
Renata Opitz
2019-06-17T07:40:09+0000
Profesjonalne zajęcia,wspaniałe wyjazdy,SUPER kadra,jak najbardziej polecam
Anna  Prishtchepova
Anna Prishtchepova
2019-06-15T01:06:16+0000
Najlepszy basen! najlepsi nauczyciele!
Ewelina Świderek
Ewelina Świderek
2019-06-14T05:53:50+0000
Czekaliśmy na zajęcia z dużą niecierpliwością, gdy tylko córka skończyła 3 miesiące, trafiliśmy do grupy Norberta. Fantastyczne podejście do dzieci, całe zajecia skonstruowane tak, aby maluch miał czas odpocząć, ale trenować też nowe umiejętności. To dzięki radom Norberta mała zaczęła chwytać zabawki w domu. Po jednym semestrze zajęć mamy malucha, który nurkuje, pieknie utrzymuje się na wodzie, nie boi się skoków do basenu, a na widok wody piszczy z radości. Zajęcia bardzo wspomogły ogólny rozwój fizyczny- od chwytania zabawek, po raczkowanie i samodzielne siadanie. Zdecydowanie Norbert to właściwa osoba na właściwym miejscu 🙂czytaj więcej
Violetta Mazur
Violetta Mazur
2019-06-13T06:40:24+0000
Super przygotowane zajęcia, przyjaźni instruktorzy, którzy robią wspaniałą robotę. Polecam wszystkim rodzicom, którzy chcą nauczyć swoje pociechy czegoś więcej niż siedzenie przed komputerem czy telewizorem:)
Agata Bajon
Agata Bajon
2019-06-12T17:28:12+0000
Super szkoła! Super zajęcia!!! Polecam wszystkim rodzicom!
Agnieszka Baranowska
Agnieszka Baranowska
2019-06-12T17:23:04+0000
Moja przygoda z tą Szkołą Pływania zaczęła się wiele lat temu. Wtedy kierownikowal Norbert 😉 na początku nie bardzo zgadzalam się z jego wizją 🤨...jednak po latach współpracy...przyznalam mu rację 😊...ważne są dzieci i ich bezpieczeństwo oraz zdrowy styl życia...zero coli, lodów, chipsów itp....to naprawdę fajne podejście...chociaż przez 10 dni Obozu Fregaty:) Szefem Fregaty jest naprawdę ambitny człowiek...który sam doszedł do wszystkiego...wiem co piszę...bo znam go od lat🙂 swoim stylem życia daje przykład zarówno Rodzicom jak i Dzieciom...które uczy pływania. Teraz moja osobista Wnuczka uczęszcza na kurs pływania Fregaty...jest przeszczesliwa jadąc na basen...świetny instruktor...który motywuje dzieci...czego chcieć więcej 😘czytaj więcej
Asia Bor
Asia Bor
2019-06-04T11:18:13+0000
Zajęcia są ok, ale kontakt z biurem fatalny
Natasza Kmieciak
Natasza Kmieciak
2019-06-03T09:59:13+0000
Polecam zajęcia na basenie Lechicka! Organizacja na bardzo dobrym poziomie, a same zajęcia są bardzo atrakcyjne. WielkiSynek (roczek) pokochał wodę z instruktorką Justyną Andrzejczak (można powiedzieć, że ja też - kiedyś basen był dla mnie najgorszą karą)! Starsza córka w grupie pana Bartka zrobiła bardzo duże postępy! Trener ma świetne podejście i nie pozwala przedszkolakom wchodzić sobie na głowę! Pochwalamy i podziwiamy! Wtorki na basenie to nasze ulubione dni tygodnia!czytaj więcej
Lidia Z-Zaręba
Lidia Z-Zaręba
2019-05-30T09:49:20+0000
Jesteśmy z Fregatą już trzy semestry 🙂 Bardzo polecamy. Pani Hania i pan Jacek robią dobrą robotę 💪
Katarzyna Liberska
Katarzyna Liberska
2019-05-23T19:09:24+0000
Polecamy, super instruktorzy. Pan Szymon doskonale pomógł w oswojeniu z wodą, Pani Dorota nauczy pływać, a Pan Bartek wyszkoli na mistrzów 😉
Sabina Borejsza-Wysocka
Sabina Borejsza-Wysocka
2019-05-23T11:14:28+0000
Chodzimy na zajęcia na Lechickiej. Jest to mały basen, idealny dla dzieci. Z przewijakami, kojcem i krzesełkiem. Dzięki temu ze spokojem jeden rodzic poradzi sobie z dzieckiem
Monika Bracław-Wojtczak
Monika Bracław-Wojtczak
2019-05-19T17:38:30+0000
Profesjonalna szkoła z super instruktorami świetne podejście do dzieci starszych ale również maluchów. Starsza córka bardzo zadowolona i widać super postępy młodsza zachwycona i co dzień pyta czy jedzie na basen ☺️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️POLECAM
Kasia P-k
Kasia P-k
2019-05-18T07:14:47+0000
Bardzo polecamy zajęcia z Fregata Swimming! Zajęcia są różnorodne i maluchy świetnie się bawią. Jeśli chodzi o organizację/administrację to także bez zarzutów. Na pewno będziemy kontynuować naszą już 3letnią przygodę 🙂
Karina Adam
Karina Adam
2019-05-17T12:03:38+0000
Pełen profesjonalizm i 100% skuteczność, polecam!!!
Basia Zalewska
Basia Zalewska
2019-05-16T20:18:20+0000
Polecam zajęcia dla maluszków! Córka, 9 miesięcy, bardzo lubi zajęcia, szybko oswoiła się z wodą. Zajęcia z indywidualnym podejściem, dla każdego jest czas, bez przymusu, na luzie:)
Kamil Kalla
Kamil Kalla
2019-05-16T19:48:53+0000
Jest to nasz pierwszy semestr w Szkole Pływania Fregata i na pewno nie ostatni! Na początku mieliśmy pewne wątpliwości czy kilkumiesięczne dziecko poradzi sobie na basenie, jednak już po pierwszych zajęciach wiedzieliśmy, że był to strzał w dziesiątkę. Profesjonalne podejście naszej instruktorki Pani Doroty sprawiło, że córka już po kilku lekcjach nabrała ogromnej pewności siebie oraz odwagi do nurkowania i skoków do wody. Z zajęć na zajęcia widać ile radości sprawia dziecku nauka pływania, a zdobywanie nowych umiejętności w formie zabawy to czysta przyjemność. Nasza Lenka uwielbia lekcje z Fregatą, po każdych zajęciach wychodzi z basenu uśmiechnięta i szczęśliwa, na pewno też nie może doczekać się kolejnych zajęć:)czytaj więcej
Agnieszka Bogdanowicz
Agnieszka Bogdanowicz
2019-05-16T19:22:34+0000
Jesteśmy bardzo zadowoleni, nasz ośmiomiesięczna córeczka także. Bardzo dobre podejście do dzieci, bezpieczna nauka pływania a przy tym dużo zabawy.
Marta Brudło
Marta Brudło
2019-05-15T20:23:50+0000
Nasza przygoda z fregata zaczęła się w ubiegłym marcu. Syn (30 mies.) zaczął bać się wody i zdecydowaliśmy zapisać go na zajęcia. Minęło zaledwie ok 10 spotkań a syn nurkuje i sam podczas kąpieli wylewa kubełek z woda na głowę, gdzie wcześniej panicznie się tego bał i płakał przy każdym zamoczeniu głowy. Pani Dorota dość gładko przekonuje go do wykonania prawie każdego ćwiczenia, choć to niekiedy niełatwe zadanie. Syn chętnie chodzi na zajęcia, a ja z przyjemnością obserwuje jego postępy.czytaj więcej
Monika Krasowska-Wieczorkiewicz
Monika Krasowska-Wieczorkiewicz
2019-05-15T19:40:59+0000
poleciłabym Was , ale oznaczałoby to dłuższe kolejki do zapisów😂 jesteśmy zachwyceni!😍 Michasia z babunią odnajdują się jak ryby w wodzie:) Dzięki Pani Dorocie na te zajęcia oczekujemy z utęsknieniem przez cały tydzień! prowadzone przez profesjonalną kadrę , z pomysłem dla ćwiczących ,planem dla nas i ogromem zabawy! melodia powitania gra w uszach długi czas , a pomysły na zabawy wykorzystujemy też na codzień 😉 najlepiej spędzony czas wolny w weekend!czytaj więcej
Karolina Szafran
Karolina Szafran
2019-05-15T18:50:24+0000
Fantastyczni instruktorzy i cudowne podejście do małych kursantów rozpoczynających swoją przygodę z wodą. Motto szkoły w 100% się sprawdza, uczą dzieci miłości do wody. Do każdego maluszka mają indywidualne podejście, dostosowując ćwiczenia do możliwości a nawet nastroju dziecka. Naszą przygodę z Fregatą zaczęliśmy dwa lata temu, niestety z powodu wyjazdu za granicę musieliśmy ją przerwać. Ale teraz po powrocie już nie możemy się doczekać powrotu na zajęcia ze starszym synem i rozpoczęcia przygody z wodą z młodszym.czytaj więcej
Łukasz Sokołowski
Łukasz Sokołowski
2019-05-15T13:05:37+0000
Ulubione zajęcia mojego syna. Czeka na nie cały tydzień. Szczególnie polecam zajęcia z Panią Dorotą i Panią Justyną.
Agnieszka Płóciennik
Agnieszka Płóciennik
2019-05-15T12:17:21+0000
żałuję, że tak zwlekałam z zapisem moich bliźniąt. byłam pełna obaw, że to wcześniaki, że będą chorować, itp. nic z tego! maluchy super się bawią, a przy okazji mają super rehabilitację! wspaniała kadra instruktorska z umiejętnym podejściem do małych dzieci. szczególnie polecam Panią Dorotę Kapela <3 w fregata swimming na pewno zostaniemy na dłużej!Polecam!czytaj więcej
Paulina Kotońska
Paulina Kotońska
2019-05-15T10:50:19+0000
Super zajęcia dla niemowląt 👍 Polecamy szkołę Fregata dla wszystkich, którzy chcą pływać razem z najmłodszymi 🙂
Paulina Filipiak
Paulina Filipiak
2019-05-14T20:07:36+0000
Polecam szkołę fregata swimming. Oswajanie z wodą jest proste dzięki zajęciom i czujemy się bezpiecznie pod okiem doświadczonych instruktorów.
Jakub Filipiak
Jakub Filipiak
2019-05-14T19:51:45+0000
Polecam serdecznie szkołę fregata swimming. Profesjonalne podejście do uczniów i ciekawy sposób prowadzenia zajęć.
Pawel Parfienowicz
Pawel Parfienowicz
2019-05-14T13:24:43+0000
Chodzimy na zajęcia od 3 miesiąca, lecimy drugi semestr i z pewnością nie będzie to ostatni !! Uważamy, że zajęcia z pływania dla takiego małego obywatela to istny szał !! i mega radość dla Niego i pomoc w rozwoju. A dla rodziców radość gdy widzą jak dzieciak robi postępy i się cieszy bo zaraz będzie w wodzie <3 !czytaj więcej
Kamila Wójtowicz
Kamila Wójtowicz
2019-05-14T09:39:12+0000
Gorąco polecamy zajęcia z oswajania z wodą, jako rodzice jesteśmy z nich bardzo zadowoleni a nasza córka je uwielbia 👍💪😊😊 szczególnie polecamy zajęcia ze wspaniałą Panią Dorotą, ma świetne podejście do maluchów 😊
Agata Przybylak
Agata Przybylak
2019-05-14T09:31:44+0000
Rozpoczęliśmy przygodę z Fregatą i na pewno będziemy kontynuować w kolejnych semestrach. Miałam przyjemność uczestniczyć w zajęciach z p. Dorotą i p. Szymonem bardzo profesjonalnie i indywidualne podejście nawet do małych wymuszaczy 😉 Dzięki takim instruktorom kontynuujemy zajęcia 😊czytaj więcej
Anne Marie Kurkowiak
Anne Marie Kurkowiak
2019-05-14T07:23:13+0000
Super zajęcia, fajni ludzie , wielki profesjonalizm prowadzenia zajęć, brawa dla prowadzącej Doroty Kapela, wielka przygoda- dziękujemy :-))))
Dobrochna Woźniak
Dobrochna Woźniak
2019-05-14T06:00:55+0000
Najlepsza inwestycja w rozwój maluszka:) od 3 miesiąca uczymy synka miłości do wody 🐟💙 chociaż są to zajęcia grupowe to trenerka do każdego maluszka i rodzica podchodzi indywidualnie, potrafi nie tylko skorygować wykonywane ćwiczenia w wodzie, ale tez zwrócić uwagę na ewentualne nieprawidłowości ruchowe w rozwoju dziecka:) polecam zacząć przygodę z Fregatą jak najszybciej !💦💙czytaj więcej
Gosia Małecka-Wnuk
Gosia Małecka-Wnuk
2019-05-13T20:37:35+0000
Gorąco polecamy zajęcia prowadzone przez Fregatę. Uczęszczamy na zajęcia na Termach Maltańskich prowadzone przez p. Dorotę Kapelę - osobę pełną pasji i zaangażowania. Interesujące zabawy w wodzie nie tylko bawią, ale i wyrabiają właściwe nawyki zachowania w wodzie. Nasza dwulatka z radością wskakuje do wody i uczestniczy w zajęciach, już kolejnego dnia dopytuje kiedy znowu pójdziemy na basen. Zadowolenie małego klienta to chyba najlepsza rekomendacja😉czytaj więcej
Bernadeta Grobelna
Bernadeta Grobelna
2019-05-13T19:31:49+0000
bardzo polecam zajęcia dla niemowląt 😀
Aleksandra Hylla
Aleksandra Hylla
2019-05-13T19:28:23+0000
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zajęć w Poznaniu na Termach Maltańskich. Naszą grupę (7-12 msc) prowadzi pani Weronika - super instruktorka. Widać, że lubi pracować z maluszkami. Na zajęciach jest zawsze miła atmosfera i nigdy nie jest nudno! Na pewno zostaniemy z Fregatą na dłużej 😀
Damian Kmieciak
Damian Kmieciak
2019-05-13T16:22:19+0000
Jeśli ktokolwiek się zastanawia, to już rozwiewam wątpliwości: najlepsza szkoła pływania ever! Chodzimy z Oliwią już drugi semestr na zajęcia na Termach prowadzone przez Panią Dorotę i widzimy ogromne postępy w rozwoju małej. Uwielbia siedzieć w wodzie, a wieczorne kąpiele potrafią trwać tak długo, że musimy dolewać ciepłej wody, bo Oli nie chce wyjść z wanny. Plan zajęć jest moim zdaniem rozłożony idealnie, jest czas na naukę i czas na zabawę. Wszystkie maluchy w grupie dobrze się czują. Sama szkoła też bardzo dobrze zorganizowana, nie ma problemów z przekładaniem zajęć czy odrabianiem. Dostajemy e-maile o wszystkich ważnych zmianach, czy nawet informacje że danego dnia na Termach lub w okolicy odbywają się zawody i warto przyjechać nieco wcześniej ze względu na korki lub kolejki do kas. Moim zdaniem wzorowo 🙂czytaj więcej
Ania Marchwicka
Ania Marchwicka
2019-05-13T08:15:55+0000
Szczerze polecam wszystkim przyszłym rodzicom. Zajęcia są bezpieczne nawet dla maluszków. Instruktorzy są świetnie przygotowani do zajęć i widać, że lubią to co robią. Nie ma problemu z odrabianiem zajęć. Kontakt mailowy z biurem bardzo dobry. Woda w basenie jest ciepła 🙂 Cieszę się, że mogłam się zapisać. Uczęszczam z córką na zajęcia na basenie przy ul. Lechickiej. Widzę, że zajęcia się córce podobają i na pewno zapiszę ją na kolejny semetr 🙂czytaj więcej
Michał Urbańczyk
Michał Urbańczyk
2019-05-13T05:55:53+0000
Przygodę z Fregatą rozpoczęliśmy gdy córka miała około 5 miesięcy. Od pierwszych zajęć do dziś (obecnie ma skończone 4 lata) spotykamy się na każdych zajęciach z życzliwością i fachowością instruktorów. Gorąco polecam!
Monika Naskręcka
Monika Naskręcka
2019-05-12T20:30:21+0000
Serdecznie polecam Fregatę! Zajęcia z panią Dorotą Kapelą są rewelacyjne. Heniek ma 7 miesięcy, uwielbia pływanie i zabawy w wodzie, a nurkowanie to już dla niego żaden problem. Dzięki zajęciom woda to dla niego czysta frajda i radość. Na komendę zamyka usta i nurkuje już lepiej niż rodzice 😉 Henio odmówił już nam nawet kąpieli w małej wanience i interesuje go tylko duża wanna, w której może sobie popływać.czytaj więcej
Marcin Grzybek
Marcin Grzybek
2019-05-12T19:20:11+0000
Nasza córeczka zaczęła uczęszczać na zajęcia w wieku 6 miesięcy - dzięki instruktorce Pani Justynie Banachowicz oswajanie z wodą jest inspirującą przygodą i dostarcza dziecku wiele radości, a my rodzice pękamy z dumy!! POLECAMY!!!!!
Bartosz Zajac
Bartosz Zajac
2019-05-12T18:47:18+0000
Chodzimy z synem na zajęcia do Fregaty na Termach już drugi semestr. Kontakt z biurem bardzo dobry, a Panie ogarniające maile dotyczące odrabiania zajęć - wielki plus za cierpliwość w odpisywaniu 🙂 Jaś uwielbia zajęcia z Panią Dorotą, zawsze fajne zabawy, ze świetnym efektem oswajania z wodą.czytaj więcej
Paulina Kubasińska
Paulina Kubasińska
2019-05-12T18:41:32+0000
Super zajęcia chodzimy z córeczką juz 2.5 roku i zawsze wszystko jest Ok. Jagódka super się bawi i uczy pływać i nurkować, zawsze z wielką chęcią idziemy na zajęcia. Serdecznie polecam 😃
Michał Białecki
Michał Białecki
2019-05-12T16:58:51+0000
Polecam! Zaczęliśmy chodzić z synem 5 lat temu na Termy Maltanskie i chodzimy aż do teraz. Zawsze czeka na ten dzień, to zasługa świetnych trenerów 🙂
Joanna Kamińska
Joanna Kamińska
2019-05-12T15:03:45+0000
Polecam serdecznie 🙂 świetne urozmaicenie czasu dla maluchów! Wspaniała zabawa gwarantowana a widok tych małych zadowolonych buziek nieoceniony. Zajęcia bardzo dobrze zorganizowane i różnorodne a instruktorzy niezwykle zaangażowani! 😊
Magda Rutkowska
Magda Rutkowska
2019-05-11T18:43:08+0000
Polecam z całego serca! 🙂 chodzimy z synkiem już prawie rok i cały czas tak samo uwielbiamy zajęcia 🙂 super atmosfera i wspaniali instruktorzy pełni pasji 🙂 szczególnie polecam Szymona oraz Dorotę z Lechickiej <3
Słamowir Strycharczyk
Słamowir Strycharczyk
2019-05-11T05:10:12+0000
Super, dzieciarnia ogarnia wodę lepiej niż ręczniki papierowe!
Edyta Skuza-Strycharczyk
Edyta Skuza-Strycharczyk
2019-05-11T05:06:10+0000
polecam!!! super zajęcia, profesjonalni instruktorzy. Moje dzieci uwielbiają pływać z fregata 😍
Agnieszka Es
Agnieszka Es
2019-05-10T07:11:52+0000
Bardzo polecam tą szkołę pływania. Profesjonalny personel z fajnym podejściem do małych dzieci 😉
Kuba Stobiecki
Kuba Stobiecki
2019-05-09T19:35:04+0000
To już nasz trzeci semestr zajęć we Fregacie i bez wątpienia będziemy kontynuować. Świetna kadra instruktorska i przemyślany program nauki. Polecam- im wcześniej, tym lepiej!
Ewa Ćwiek
Ewa Ćwiek
2019-05-09T18:51:34+0000
Polecamy! 🙂 Bąbelek z uśmiechem wita każde kolejne zajęcia. Jak wiadomo, bąbelkom się nie odmawia 🙂
Karolina Kuryś-Szyncel
Karolina Kuryś-Szyncel
2019-05-09T18:30:17+0000
Świetne zajęcia dla najmłodszych.Nasza córeczka oswoiła się z wodą, chętnie nurkuje i czuje się na basenie jak ryba w wodzie😉 To szczególna zasługa profesjonalnego,życzliwego,dostosowanego do wieku i potrzeb dzieci podejścia instruktorki Pani Doroty Kapeli. Poza tym dogodne warunki odpracowywania nieobecności.Dziękujemy i polecamy!czytaj więcej
Poz LU
Poz LU
2019-05-09T08:00:00+0000
Moi synowie chodzą we dwójkę (Oskar 4 lata i Oliwier 2 latka) i są bardzo zadowoleni. Chodzimy do Szkoła Pływania Fregata Swimming i pomimo zmian trenerów i ratowników raz na jakiś czas, to jest tylko lepiej. Jesteśmy zadowoleni i przydałoby się jakieś dofinansowanie z Miasto Poznań dla płacących podatki w Urząd Miasta Poznania. Polecamy i zapraszamy!czytaj więcej
Michał Kaczmarski
Michał Kaczmarski
2019-05-08T19:14:26+0000
Super zajęcia, profesjonalna kadra, nasz synek uwielbia chodzić na basen, szczerze polecam. Powoli kończymy trzeci semestr, na następny już jesteśmy zapisani 😊🏊‍♂️💙
Joanna Man
Joanna Man
2019-05-07T18:33:04+0000
Fantastycznie. Zaczęliśmy chodzić gdy syn miał 3 miesiące. Najpierw chciałam iść z synem sama na basen, teraz wiem, że byłby to duży błąd. Zajęcia stopniowo przyzwyczajają dzieci do wody i odbywają się metodą małych kroków. Instruktor Norbert ma niesamowite podejście do rodziców i dzieci. Zaletą jest możliwość odrobienia zajęć z inną grupą. Polecam basen w Daszewicach, czysty, kameralny, przystosowany specjalnie dla maluchów.czytaj więcej
Next Reviews