Poleca nas ponad 1000 rodziców!*

Bartek Ż

Około 4 mies. temu

Swietne zajecia dla dzieci i doroslych. Super prowadzacy. Bo zmianie miejsca zamieszkania dalej przyjezdzamy do niego bo po prostu swietnie uczy. Polecam.

Natalia Okońska

około tydzień temu

Chodzimy z córką już ponad rok, odkąd skończyła 3 miesiące, jesteśmy bardzo zadowoleni z zajęć z Jackiem - ma bardzo dobre podejście do dzieci. Córka robi duże postępy i widać, że sprawia jej to dużą przyjemność.

Betty J-K

około tydzień temu

Polecam naukę pływania z Fregatą na basenie w Daszewicach. Basen jest nieduży ale atmosfera prawie rodzinna.

Dominik Duczmal

Około 8 mies. temu

Super podejście do dzieci
Szkoła Pływania Fregata Swimming
4.7
powered by Facebook
Karolina Kamińska
Karolina Kamińska
2019-09-12T06:39:13+0000
Na zajęcia zawsze czekamy z niecierpliwością 🥰 Basen w Daszewicach mamy blisko, jest kameralnie, dość głęboko, a przede wszystkim to rewelacyjna zabawa i nauka dla synka (5 miesięcy) oraz relaks i frajda dla mnie. Zaczęliśmy od kursu wakacyjnego i kontynuujemy semestr od września. Polecam Daszewice u Szymona 🙂read more
Aga Miklas
Aga Miklas
2019-09-09T13:22:01+0000
super zajęcia dla dzieciaczków, zaczęliśmy w wakacje, ale przygoda. trwa ❤️
Przemysław Wójcik
Przemysław Wójcik
2019-09-03T19:02:35+0000
Same zajęcia fajne ale jak to mówią... nie ważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy... Duże rozczarowanie w temacie odrabiania zajęć. Proponuje dobrze zapoznać się z regulaminem zanim zapadnie decyzja o zapisaniu się do fregaty.
Marta Marta
Marta Marta
2019-08-27T17:46:58+0000
Same naj, naj, naj, najlepsza szkoła pływania, najlepsi instruktorzy, najlepsze miejsca do pływania. Dzieci uwielbiają chodzić na zajęcia do Fregaty, uwielbiają instruktorów, a przede wszystkim kochają wodę 🌊🌊🌊🌊. Po prostu więcej niż polecam!
Olek Szewczuk
Olek Szewczuk
2019-08-26T20:07:46+0000
Mega polecam zajecia dla niemowląt, córka uwielbia wodę bardzo się rozwija, a my już nie możemy doczekać się następnego semestru! Basen Daszewice, instruktor Szymon - super petarda!
Katarzyna Łagódka
Katarzyna Łagódka
2019-08-22T06:50:02+0000
Uczęszczamy na zajęcia pływania odkąd nasz Maluszek skończył trzy miesiące. Serdecznie wszystkim polecamy zajęcia, ze względu na super instruktorów, kameralną atmosferę oraz zabawy podczas których synek fajnie sie bawi i uczy nowych rzeczy. Naprawdę warto!
Dżasta Wachowiak
Dżasta Wachowiak
2019-08-22T05:58:39+0000
Gorąco polecam zajęcia dla niemowląt. dziecko oswojone z wodą, uwielbia kąpiele a na zajęciach robi ogromne postępy 😀
Joanna Jakubowska
Joanna Jakubowska
2019-08-19T07:05:24+0000
Z synkiem kończymy już zajęcia dla maluchów 3-6msc i z pewnością będziemy kontynuować dalszą naukę! Polecam basen w Daszewicach, który jest rewelacyjnie dostosowany dla rodziców z najmłodszymi dziećmi. Zajęcia z instruktorem - Szymonem bardzo przyjemne, bez pośpiechu, z indywidualnym podejściem do każdego niemowlaka. Polecamy!read more
Ewelyna Po
Ewelyna Po
2019-08-14T18:58:42+0000
Super szkoła, zdecydowanie godna polecenia. Zajęcia z Szymonem prowadzone są z dużym zaangażowaniem, cierpliwością a co najważniejsze ze spokojem i bez pośpiechu co najmłodsze pociechy lubią. 😊
Magda Jankowiak
Magda Jankowiak
2019-08-13T07:41:24+0000
Chodzimy na zajęcia organizowane przez Fregatę już odkąd synek skończył 3 miesiące! Uwielbiamy w nich uczestniczyć! Zajęcia odbywają się w spokojnej atmosferze a wykonywane ćwiczenia zawsze dostosowywane są do umiejętności i nastroju maluszka 😍 Polecamy wszystkim niezdecydowanym. Noel z rodzicami 😉read more
Alicja Smyk
Alicja Smyk
2019-08-12T11:20:47+0000
Polecam serdecznie szkołę Fregata Swimming. Obecnie uczęszczamy na zajęcia dla niemowląt z naszym trzecim dzieckiem. Obiekt Daszewice - bardzo fajnie, czysto i kameralnie. Dużo przewijaków 😀 Instruktor Szymon - chyba najbardziej zaangażowana osoba jeśli chodzi o zajęcia dla niemowląt, ogromna wiedza.read more
Izabela M-k
Izabela M-k
2019-08-12T07:40:25+0000
Nasz maluch chodzi na basen już od 3 miesiąca. każde zajęcia to nauka czegoś nowego, a do tego zawsze bezpiecznie i w dobrej atmosferze . Basen w Daszewicach jest świetnie przygotowany- kameralny z mnóstwem przewijaków. Kadra bardzo profesjonalna i mimo zajęć grupowych Pan Szymon zwraca uwagę na każdego maluszka. polecam!!read more
Michalina Baranek
Michalina Baranek
2019-08-08T20:52:04+0000
Serdecznie polecam Szkołę Pływania Fregata Swimming. Chodzimy z synkiem na zajęcia w Daszewicach. Basen jest kameralny, ale przystosowany do zajęć z niemowlakami - do basenu wchodzi się po schodach a nie po drabince. W szatni i przy basenie znajdują się przewijaki, więc szybko można ogarnąć dzieciątko przed i po zajęciach. Dzięki profesjonalnej kadrze instruktorów - zajęcia mieliśmy z Norbertem i Szymonem, każda wizyta na basenie to świetnie spędzony czas- pełen zabaw, wspólnego śpiewania i ćwiczeń. Serdecznie polecam!!read more
Daria Bączkowska
Daria Bączkowska
2019-08-08T15:54:32+0000
Super zajęcia. Gorąco polecamy 😊
Marta Dolniak
Marta Dolniak
2019-08-07T19:45:25+0000
Fantastyczna szkoła pływania! Kadra ma świetne podejście do dzieci. Ich zaangażowanie podczas zajęć przekłada się na szybkie efekty w nauce pływania. Moja córeczka jest zachwycona 😉 Fregata Swimming tworzona jest przez ludzi z pasją do sportu i nauczania. Polecam!
Marta Kamyszek
Marta Kamyszek
2019-08-02T20:31:28+0000
Polecam zajęcia dla niemowląt na basenie w Daszewicach. Kameralna atmosfera, ciepła woda i świetni instruktorzy to wszystko czego potrzeba. Już zapisaliśmy się na kolejny semestr.
Agnieszka Kluczyk
Agnieszka Kluczyk
2019-07-30T20:13:55+0000
Super zajęcia oswajania z woda dla niemowlaków . Profesjonalna kadra trenerów godna zaufania, a basen w Daszewicach idealny na takie zajęcia, kameralny, czysty, cieplutka woda. Z utęsknieniem czekamy na kolejne zajęcia . Wspaniała zabawa dla rodziców z dziećmi . Bez wahania będziemy kontynuować pływanie i zapiszemy się na kolejny semestr.read more
Paulina Ohde
Paulina Ohde
2019-07-30T13:07:36+0000
Polecam basen w Daszewicach - super miejsce na pierwsze zajęcia dla malucha😍 Basen kameralny, małe grupy i extra instruktorzy;) Na pewno zapiszemy się na semestr zimowy 🙂
Natalia Kubacka
Natalia Kubacka
2019-07-28T19:52:14+0000
polecam, zapisałam już synka na kolejny semestr.
Marta Jessa
Marta Jessa
2019-07-03T17:04:44+0000
Zapisałam córkę na zajęcia jednorazowe, ponieważ nie było miejsc wolnych na karnet, i całe szczęście, ponieważ basen Lechicka jest zupełnie nieprzystosowany do zajęć rodziców z niemowlakiem! W szatni nie ma miejsca na dziecko, nie mówiąc o udogodnieniach, w sali przed nią podobnie, nie ma gdzie położyć dziecka.. przewijaki są dopiero przy samym basenie, więc zastanawiam się jak można to wszystko ogarnąć bez fotelika samochodowego i osoby towarzyszącej.. gdyby nie to, że byłam z mężem, widząc tak nieprzemyślane i niedopasowane do potrzeb miejsce, chyba po prostu bym wyszła. Nie mówiąc już o tym, że zajęcia jednorazowe kosztują już 60 zł za 45 minut, a Instruktor skończył zajęcia szybciej i po 37 minutach wszyscy już wychodzili z wody..read more
Małgorzata Leśniewicz
Małgorzata Leśniewicz
2019-06-28T05:18:55+0000
Profesjonalna kadra, dbająca o każde powierzone im dziecko. Obozy letnie - niezastąpione! Polecam Fregata Swimming!
Dorota Fojtar
Dorota Fojtar
2019-06-23T19:20:10+0000
Nauka pływania w pewnym wieku może być trudna, mozolna i niekiedy zniechęcająca. Mając te wszystkie etapy za sobą trafiłam na niesamowitego instruktora z Fregata Swimming. Norbert zerknął na to, co potrafię, wysłuchał co sprawia mi trudność i z czym radzę sobie kiepsko. Podpowiedział do którego etapu muszę wrócić, żeby znowu nabrać pewności i chęci do kontynuacji nauki. I tak zaczęła się wspólna przygoda i współpraca. Dziś z całą pewnością mogę powiedzieć, że ogromne zaangażowanie instruktora/instruktorów, dobór przeróżnych ćwiczeń, analiza moich postępów i nieustanny kontakt dodały mi wiary w moje możliwości. Swój ogromny postęp zawdzięczam nie tylko swojej pracy i wytrwałości ale przede wszystkim wskazówkom i ćwiczeniom jakie otrzymuję. Gorąco polecam szkołę pływania Fregata Swimming, bo pracują tam ludzie, dla których nauka innych to pasja.read more
Katarzyna Przybylska
Katarzyna Przybylska
2019-06-20T20:17:28+0000
Bardzo przyjemne i miłe zajęcia. chodzę z dwójką 5 latek i 8 miesięczny niemowlak. Dzieci mega zadowolone. Instruktorzy profesjonalni 😀Polecam wszystkim😀
Kornelia Kaj
Kornelia Kaj
2019-06-19T11:13:18+0000
Zajęcia są fajne, ale kontakt z biurem jest fatalny. Co semestr muszę się kopać z koniem mimo że zapisuję syna niedługo po otwarciu formularza zapisu. Na pewno nie mają oferty proklienckiej (mimo takich zapewnień). Chodzimy już od roku, ale aktualnie poważnie rozważam zmianę szkoły, bo kontakt z biurem obsługi kosztuje zbyt wiele nerwów.read more
Dagmara Smolińska
Dagmara Smolińska
2019-06-18T15:19:47+0000
Najlepszą rzeczą jaką mogliśmy zapewnić synowi to zajęcia w basenie. Super atmosfera, indywidualne podejście, fantastyczna zabawa dla maluchów. Norbert to instruktor z świetnym podejściem do dzieci. Polecamy wszystkim 😊 Adaś z rodzicami Basen Daszewice
Ewelina Baran
Ewelina Baran
2019-06-18T12:39:45+0000
Zapisanie dzieci do fregaty to była świetna decyzja. Nasza trzyletnia córka chodzi na zajęcia odkąd skończyła pół roku; teraz do ekipy pływaków dołączył 4 miesięczny syn. Super instruktorzy Norbert, Szymon i Bartek rewelacyjnie „dogadują” się z dziećmi tymi maleńkimi i troszkę większymi. Polecam każdemu!read more
Joanna K-cz
Joanna K-cz
2019-06-18T11:57:39+0000
Profesjonalna kadra, zajęcia prowadzone w takiej atmosferze, że nie chce się wychodzić z basenu:) Bezpiecznie i komfortowo, zarówno dla malucha jak i rodziców. Jedna z lepszych rzeczy, jaką można zrobić dla swojego dziecka dbając o jego rozwój
Renata Opitz
Renata Opitz
2019-06-17T07:40:09+0000
Profesjonalne zajęcia,wspaniałe wyjazdy,SUPER kadra,jak najbardziej polecam
Anna  Prishtchepova
Anna Prishtchepova
2019-06-15T01:06:16+0000
Najlepszy basen! najlepsi nauczyciele!
Ewelina Świderek
Ewelina Świderek
2019-06-14T05:53:50+0000
Czekaliśmy na zajęcia z dużą niecierpliwością, gdy tylko córka skończyła 3 miesiące, trafiliśmy do grupy Norberta. Fantastyczne podejście do dzieci, całe zajecia skonstruowane tak, aby maluch miał czas odpocząć, ale trenować też nowe umiejętności. To dzięki radom Norberta mała zaczęła chwytać zabawki w domu. Po jednym semestrze zajęć mamy malucha, który nurkuje, pieknie utrzymuje się na wodzie, nie boi się skoków do basenu, a na widok wody piszczy z radości. Zajęcia bardzo wspomogły ogólny rozwój fizyczny- od chwytania zabawek, po raczkowanie i samodzielne siadanie. Zdecydowanie Norbert to właściwa osoba na właściwym miejscu 🙂read more
Violetta Mazur
Violetta Mazur
2019-06-13T06:40:24+0000
Super przygotowane zajęcia, przyjaźni instruktorzy, którzy robią wspaniałą robotę. Polecam wszystkim rodzicom, którzy chcą nauczyć swoje pociechy czegoś więcej niż siedzenie przed komputerem czy telewizorem:)
Agata Bajon
Agata Bajon
2019-06-12T17:28:12+0000
Super szkoła! Super zajęcia!!! Polecam wszystkim rodzicom!
Agnieszka Baranowska
Agnieszka Baranowska
2019-06-12T17:23:04+0000
Moja przygoda z tą Szkołą Pływania zaczęła się wiele lat temu. Wtedy kierownikowal Norbert 😉 na początku nie bardzo zgadzalam się z jego wizją 🤨...jednak po latach współpracy...przyznalam mu rację 😊...ważne są dzieci i ich bezpieczeństwo oraz zdrowy styl życia...zero coli, lodów, chipsów itp....to naprawdę fajne podejście...chociaż przez 10 dni Obozu Fregaty:) Szefem Fregaty jest naprawdę ambitny człowiek...który sam doszedł do wszystkiego...wiem co piszę...bo znam go od lat🙂 swoim stylem życia daje przykład zarówno Rodzicom jak i Dzieciom...które uczy pływania. Teraz moja osobista Wnuczka uczęszcza na kurs pływania Fregaty...jest przeszczesliwa jadąc na basen...świetny instruktor...który motywuje dzieci...czego chcieć więcej 😘read more
Asia Bor
Asia Bor
2019-06-04T11:18:13+0000
Zajęcia są ok, ale kontakt z biurem fatalny
Natasza Kmieciak
Natasza Kmieciak
2019-06-03T09:59:13+0000
Polecam zajęcia na basenie Lechicka! Organizacja na bardzo dobrym poziomie, a same zajęcia są bardzo atrakcyjne. WielkiSynek (roczek) pokochał wodę z instruktorką Justyną Andrzejczak (można powiedzieć, że ja też - kiedyś basen był dla mnie najgorszą karą)! Starsza córka w grupie pana Bartka zrobiła bardzo duże postępy! Trener ma świetne podejście i nie pozwala przedszkolakom wchodzić sobie na głowę! Pochwalamy i podziwiamy! Wtorki na basenie to nasze ulubione dni tygodnia!read more
Lidia Z-Zaręba
Lidia Z-Zaręba
2019-05-30T09:49:20+0000
Jesteśmy z Fregatą już trzy semestry 🙂 Bardzo polecamy. Pani Hania i pan Jacek robią dobrą robotę 💪
Katarzyna Liberska
Katarzyna Liberska
2019-05-23T19:09:24+0000
Polecamy, super instruktorzy. Pan Szymon doskonale pomógł w oswojeniu z wodą, Pani Dorota nauczy pływać, a Pan Bartek wyszkoli na mistrzów 😉
Sabina Borejsza-Wysocka
Sabina Borejsza-Wysocka
2019-05-23T11:14:28+0000
Chodzimy na zajęcia na Lechickiej. Jest to mały basen, idealny dla dzieci. Z przewijakami, kojcem i krzesełkiem. Dzięki temu ze spokojem jeden rodzic poradzi sobie z dzieckiem
Monika Bracław-Wojtczak
Monika Bracław-Wojtczak
2019-05-19T17:38:30+0000
Profesjonalna szkoła z super instruktorami świetne podejście do dzieci starszych ale również maluchów. Starsza córka bardzo zadowolona i widać super postępy młodsza zachwycona i co dzień pyta czy jedzie na basen ☺️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️POLECAM
Kasia P-k
Kasia P-k
2019-05-18T07:14:47+0000
Bardzo polecamy zajęcia z Fregata Swimming! Zajęcia są różnorodne i maluchy świetnie się bawią. Jeśli chodzi o organizację/administrację to także bez zarzutów. Na pewno będziemy kontynuować naszą już 3letnią przygodę 🙂
Karina Adam
Karina Adam
2019-05-17T12:03:38+0000
Pełen profesjonalizm i 100% skuteczność, polecam!!!
Basia Zalewska
Basia Zalewska
2019-05-16T20:18:20+0000
Polecam zajęcia dla maluszków! Córka, 9 miesięcy, bardzo lubi zajęcia, szybko oswoiła się z wodą. Zajęcia z indywidualnym podejściem, dla każdego jest czas, bez przymusu, na luzie:)
Kamil Kalla
Kamil Kalla
2019-05-16T19:48:53+0000
Jest to nasz pierwszy semestr w Szkole Pływania Fregata i na pewno nie ostatni! Na początku mieliśmy pewne wątpliwości czy kilkumiesięczne dziecko poradzi sobie na basenie, jednak już po pierwszych zajęciach wiedzieliśmy, że był to strzał w dziesiątkę. Profesjonalne podejście naszej instruktorki Pani Doroty sprawiło, że córka już po kilku lekcjach nabrała ogromnej pewności siebie oraz odwagi do nurkowania i skoków do wody. Z zajęć na zajęcia widać ile radości sprawia dziecku nauka pływania, a zdobywanie nowych umiejętności w formie zabawy to czysta przyjemność. Nasza Lenka uwielbia lekcje z Fregatą, po każdych zajęciach wychodzi z basenu uśmiechnięta i szczęśliwa, na pewno też nie może doczekać się kolejnych zajęć:)read more
Agnieszka Bogdanowicz
Agnieszka Bogdanowicz
2019-05-16T19:22:34+0000
Jesteśmy bardzo zadowoleni, nasz ośmiomiesięczna córeczka także. Bardzo dobre podejście do dzieci, bezpieczna nauka pływania a przy tym dużo zabawy.
Marta Brudło
Marta Brudło
2019-05-15T20:23:50+0000
Nasza przygoda z fregata zaczęła się w ubiegłym marcu. Syn (30 mies.) zaczął bać się wody i zdecydowaliśmy zapisać go na zajęcia. Minęło zaledwie ok 10 spotkań a syn nurkuje i sam podczas kąpieli wylewa kubełek z woda na głowę, gdzie wcześniej panicznie się tego bał i płakał przy każdym zamoczeniu głowy. Pani Dorota dość gładko przekonuje go do wykonania prawie każdego ćwiczenia, choć to niekiedy niełatwe zadanie. Syn chętnie chodzi na zajęcia, a ja z przyjemnością obserwuje jego postępy.read more
Monika Krasowska-Wieczorkiewicz
Monika Krasowska-Wieczorkiewicz
2019-05-15T19:40:59+0000
poleciłabym Was , ale oznaczałoby to dłuższe kolejki do zapisów😂 jesteśmy zachwyceni!😍 Michasia z babunią odnajdują się jak ryby w wodzie:) Dzięki Pani Dorocie na te zajęcia oczekujemy z utęsknieniem przez cały tydzień! prowadzone przez profesjonalną kadrę , z pomysłem dla ćwiczących ,planem dla nas i ogromem zabawy! melodia powitania gra w uszach długi czas , a pomysły na zabawy wykorzystujemy też na codzień 😉 najlepiej spędzony czas wolny w weekend!read more
Karolina Szafran
Karolina Szafran
2019-05-15T18:50:24+0000
Fantastyczni instruktorzy i cudowne podejście do małych kursantów rozpoczynających swoją przygodę z wodą. Motto szkoły w 100% się sprawdza, uczą dzieci miłości do wody. Do każdego maluszka mają indywidualne podejście, dostosowując ćwiczenia do możliwości a nawet nastroju dziecka. Naszą przygodę z Fregatą zaczęliśmy dwa lata temu, niestety z powodu wyjazdu za granicę musieliśmy ją przerwać. Ale teraz po powrocie już nie możemy się doczekać powrotu na zajęcia ze starszym synem i rozpoczęcia przygody z wodą z młodszym.read more
Łukasz Sokołowski
Łukasz Sokołowski
2019-05-15T13:05:37+0000
Ulubione zajęcia mojego syna. Czeka na nie cały tydzień. Szczególnie polecam zajęcia z Panią Dorotą i Panią Justyną.
Agnieszka Płóciennik
Agnieszka Płóciennik
2019-05-15T12:17:21+0000
żałuję, że tak zwlekałam z zapisem moich bliźniąt. byłam pełna obaw, że to wcześniaki, że będą chorować, itp. nic z tego! maluchy super się bawią, a przy okazji mają super rehabilitację! wspaniała kadra instruktorska z umiejętnym podejściem do małych dzieci. szczególnie polecam Panią Dorotę Kapela <3 w fregata swimming na pewno zostaniemy na dłużej!Polecam!read more
Paulina Kotońska
Paulina Kotońska
2019-05-15T10:50:19+0000
Super zajęcia dla niemowląt 👍 Polecamy szkołę Fregata dla wszystkich, którzy chcą pływać razem z najmłodszymi 🙂
Paulina Filipiak
Paulina Filipiak
2019-05-14T20:07:36+0000
Polecam szkołę fregata swimming. Oswajanie z wodą jest proste dzięki zajęciom i czujemy się bezpiecznie pod okiem doświadczonych instruktorów.
Jakub Filipiak
Jakub Filipiak
2019-05-14T19:51:45+0000
Polecam serdecznie szkołę fregata swimming. Profesjonalne podejście do uczniów i ciekawy sposób prowadzenia zajęć.
Pawel Parfienowicz
Pawel Parfienowicz
2019-05-14T13:24:43+0000
Chodzimy na zajęcia od 3 miesiąca, lecimy drugi semestr i z pewnością nie będzie to ostatni !! Uważamy, że zajęcia z pływania dla takiego małego obywatela to istny szał !! i mega radość dla Niego i pomoc w rozwoju. A dla rodziców radość gdy widzą jak dzieciak robi postępy i się cieszy bo zaraz będzie w wodzie <3 !read more
Kamila Wójtowicz
Kamila Wójtowicz
2019-05-14T09:39:12+0000
Gorąco polecamy zajęcia z oswajania z wodą, jako rodzice jesteśmy z nich bardzo zadowoleni a nasza córka je uwielbia 👍💪😊😊 szczególnie polecamy zajęcia ze wspaniałą Panią Dorotą, ma świetne podejście do maluchów 😊
Agata Przybylak
Agata Przybylak
2019-05-14T09:31:44+0000
Rozpoczęliśmy przygodę z Fregatą i na pewno będziemy kontynuować w kolejnych semestrach. Miałam przyjemność uczestniczyć w zajęciach z p. Dorotą i p. Szymonem bardzo profesjonalnie i indywidualne podejście nawet do małych wymuszaczy 😉 Dzięki takim instruktorom kontynuujemy zajęcia 😊read more
Anne Marie Kurkowiak
Anne Marie Kurkowiak
2019-05-14T07:23:13+0000
Super zajęcia, fajni ludzie , wielki profesjonalizm prowadzenia zajęć, brawa dla prowadzącej Doroty Kapela, wielka przygoda- dziękujemy :-))))
Dobrochna Woźniak
Dobrochna Woźniak
2019-05-14T06:00:55+0000
Najlepsza inwestycja w rozwój maluszka:) od 3 miesiąca uczymy synka miłości do wody 🐟💙 chociaż są to zajęcia grupowe to trenerka do każdego maluszka i rodzica podchodzi indywidualnie, potrafi nie tylko skorygować wykonywane ćwiczenia w wodzie, ale tez zwrócić uwagę na ewentualne nieprawidłowości ruchowe w rozwoju dziecka:) polecam zacząć przygodę z Fregatą jak najszybciej !💦💙read more
Gosia Małecka-Wnuk
Gosia Małecka-Wnuk
2019-05-13T20:37:35+0000
Gorąco polecamy zajęcia prowadzone przez Fregatę. Uczęszczamy na zajęcia na Termach Maltańskich prowadzone przez p. Dorotę Kapelę - osobę pełną pasji i zaangażowania. Interesujące zabawy w wodzie nie tylko bawią, ale i wyrabiają właściwe nawyki zachowania w wodzie. Nasza dwulatka z radością wskakuje do wody i uczestniczy w zajęciach, już kolejnego dnia dopytuje kiedy znowu pójdziemy na basen. Zadowolenie małego klienta to chyba najlepsza rekomendacja😉read more
Bernadeta Grobelna
Bernadeta Grobelna
2019-05-13T19:31:49+0000
bardzo polecam zajęcia dla niemowląt 😀
Aleksandra Hylla
Aleksandra Hylla
2019-05-13T19:28:23+0000
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zajęć w Poznaniu na Termach Maltańskich. Naszą grupę (7-12 msc) prowadzi pani Weronika - super instruktorka. Widać, że lubi pracować z maluszkami. Na zajęciach jest zawsze miła atmosfera i nigdy nie jest nudno! Na pewno zostaniemy z Fregatą na dłużej 😀
Next Reviews