Poleca nas ponad 1000 rodziców!*

Bartek Ż

Około 11 mies. temu

Swietne zajecia dla dzieci i doroslych. Super prowadzacy. Bo zmianie miejsca zamieszkania dalej przyjezdzamy do niego bo po prostu swietnie uczy. Polecam.

Natalia Okońska

Około 5 mies. temu

Chodzimy z córką już ponad rok, odkąd skończyła 3 miesiące, jesteśmy bardzo zadowoleni z zajęć z Jackiem - ma bardzo dobre podejście do dzieci. Córka robi duże postępy i widać, że sprawia jej to dużą przyjemność.

Betty J-K

Około 4 mies. temu

Polecam naukę pływania z Fregatą na basenie w Daszewicach. Basen jest nieduży ale atmosfera prawie rodzinna.

Dominik Duczmal

Około 15 mies. temu

Super podejście do dzieci
Szkoła Pływania Fregata Swimming
4.9
Based on 574 reviews
powered by Facebook
Marta Grunowska
Marta Grunowska
2020-03-10T08:08:40+0000
Profesjonalna kadra instruktorów i indywidualne podejście do dziecka, a to wszystko przy dużej ilości śmiechu i dobrej zabawie na każdych zajęciach 🙂 świetny sposób do stymulowania rozwoju dziecka i nawiązania jeszcze bliższej więzi z dzieckiem. Szczerze polecam szkołę pływania... Fregata!!!!read more
Vladimir  Lupashko
Vladimir Lupashko
2020-03-09T15:39:21+0000
Super basen! Gorąco polecam
Katarzyna Marszałek
Katarzyna Marszałek
2020-03-03T10:49:19+0000
Serdecznie polecam zajęcia z fregatą! Mimo obaw, nauka pływania to najlepsze co mogło spotkać naszą córeczkę 😉
Ewa Zalejska
Ewa Zalejska
2020-03-02T18:43:38+0000
Z całego serca polecam Fregatę! Pełen profesjonalizm, przyjemna atmosfera, zajęcia dla niemowlaków bardzo ciekawe i dostosowane do takich maluszków:) Obiekt w Daszewicach bardzo kameralny co daje dodatkowy komfort podczas zajęć:)
Zielony Rafał
Zielony Rafał
2020-03-01T21:45:42+0000
Wszystko spoko ale akcja z nie możliwością odrabiania zajec jak dziecko jest chore pod koniec semestru jest slabe. Co ciekawie stanowisko Fregaty jest takie ze jak dziecko jest chore to powinno chodzic na zajęcia i zarażać inne dzieci... Facepalm 🤦‍♂️
Agata Zygmunt
Agata Zygmunt
2020-02-26T15:40:43+0000
Polecam wszystkim rodzicom Fregate jako miejsce do nauki pływania maluchów. Indywidualne podejście do każdego dziecka mimo zajęć grupowych, super atmosfera i zabawa. Polecam również basen w Daszewicach. Mimo małego obiektu jest wszystko co potrzeba i nie ma problemu żeby dodatkowa osoba... obserwowała zajęcia.read more
Anna Snuszka
Anna Snuszka
2020-02-26T10:02:04+0000
polecam .... Córka dzięki zajecią uwielbia wodę...
Aga Potocka
Aga Potocka
2020-02-25T21:41:06+0000
Bardzo przyjazna atmosfera na zajęciach, instruktorzy pomocni z świetnym podejściem do maluchów. A sam obiekt w Daszewicach kameralny- duży plus za ilość przewijakow na basenie. Nauka poprzez zabawę,czekamy z niecierpliwością co tydzień na kolejne zajęcia 🙂 polecam
Patrycja Sworowska Michałek
Patrycja Sworowska Michałek
2020-02-04T17:10:51+0000
Świetna atmosfera, trenerzy z podejściem do dzieci. Zajęcia dostosowane do wieku i umiejętności uczestników. Polecam serdecznie ogromna frajda dla dzieci.😉
Eliza Zieja
Eliza Zieja
2020-02-03T18:51:36+0000
Bardzo polecamy zajęcia dla niemowlaków we Wrocławiu. Synek zaczął po skończeniu 3go miesiąca, teraz zapisaliśmy się na kolejny semestr 🙂 Oswajanie z wodą przebiega w fantastycznej atmosferze a instruktor Jacek ma super podejście do maluszków.
Ola Galuś
Ola Galuś
2020-01-30T17:37:57+0000
Bardzo fajne zajęcia dla niemowlaków prowadzone w ciekawy i rozwijający sposób. Prowadzący bardzo miły i dbajacy o dzieciaki. Mając porównanie z inną szkoła pływania dla mnie ogromny plus za duża ilość przewijakow 🙂
Małgorzata Eś
Małgorzata Eś
2020-01-26T18:59:36+0000
Dzięki licznym, pozytywnym opiniom na Fb oraz Google trafiliśmy do Fregaty, gdy Synek miał niespełna 3 miesiące. Był to strzał w 10! Syn uwielbia wodne zabawy/naukę, a ja widząc jak ogromne postępy zrobił od początku swojej przygody z basenem chodzę tam z nim z niemniejszą... przyjemnością. Basen i szatnie dostosowane do niemowlaków, jest dużo przewijaków i nie ma przeciwskazań by drugi Rodzic mógł obserwować zajęcia. Trenerzy fantastycznie przygotowani do pracy z Maluchami. POLECAM WSZYSTKIM 🙂read more
Joanna Ryszard Hliwa
Joanna Ryszard Hliwa
2020-01-26T10:48:53+0000
Polecamy szkole pływania która nauczyła Nasze dzieci miłości do wody
Joanna Korneluk
Joanna Korneluk
2020-01-24T14:01:17+0000
Uczęszczamy na zajęcia na Basenie Kromera od czasu kiedy córka skończyła 4 miesiące (aktualnie ma 10,5). Obie uwielbiamy wodę i klimat w jakim prowadzone są zajęcia, piosenki, zabawki, całuski, zainteresowanie dzieckiem i jego reakcjami. Instruktor Bartek, świetny! Wymaga od dzieci i... rodziców na tyle, że zajęcia są intensywne, ale nigdy nie trzeba robić więcej niż dziecko ma ochotę. Wszystko w duchu pogłębiania wzajemnego zaufania. Już jesteśmy zapisane na kolejny semestr. 🙂read more
Daria Mac
Daria Mac
2020-01-23T12:01:49+0000
zajęcia z Fregatą to fantastyczna przygoda! Dzieciaczki od pierwszych dni uczą się dobrego kontaktu z wodą pod czujnym okiem instruktora. Do niczego nie są przymuszane, ćwiczenia są dostosowywane do zaawansowania dzieci. bardzo polecamy 👌
Agnieszka Sas
Agnieszka Sas
2020-01-22T18:31:27+0000
Zajęcia super , dzieciaczki czują się na zajeciach jak ryba w wodzie 😄 świetne podejście do najmłodszych, oswajanie z wodą bezstresowe i sprawiające dużo radości . Zdecydowanie polecam ☺️
Paulina Ferenc
Paulina Ferenc
2020-01-22T12:32:07+0000
wspaniale miejsce na oswojenie dzieciaków z wodą. po pierwszych miesiącu widzimy ogromną różnicę i duży progres. a nasza córa jest wielka miłośniczka wody, tak jak jej starszy brat - dzięki Fregacie ! polecamy każdemu !!!
Bartosz Lebiedź
Bartosz Lebiedź
2020-01-22T12:24:48+0000
Trener prowadzacy zajęcia jest bardzo pozytywnym czlowiekiem z dystansem do siebie oraz wspaniałym humorem. Jeżeli chodzi o sam obiekt to nie trzeba sie martwić, poniewaz zawsze jest cieplutko i mokro. 😎 Dzieci ze soba idealnie sie integrują - wymieniając dużo uśmiechów, okrzyków,... gestów. Idealna szkola zeby zacząć wspolna przygode plywania! 💪read more
Ola Marmura
Ola Marmura
2020-01-22T12:09:01+0000
Super szkoła, bardzo profesjonalne podejście do maluszków , zajęcia są ciekawe i rozwojowe ! Polecam z całego serca !!!
Ewa Korpal
Ewa Korpal
2020-01-22T10:52:54+0000
Bardzo polecam Wrocławską Szkołę Pływania! Syn jest zakochany i ma ogromną frajdę z pływania. Zajęcia są bardzo profesjonalnie prowadzone.
Gośka Jajo
Gośka Jajo
2020-01-22T10:50:07+0000
Wszystko! Najlepsze zajęcia dla niemowlaków i dzieci. Nie wyobrażamy sobie innej szkoły pływania dla naszego maluszka.
Olga  Sadkina
Olga Sadkina
2020-01-21T21:49:37+0000
Świetne miejsce i świetni prowadzący! Serdecznie polecam tą szkołę pływania. Przemiła i pozytywna atmosfera na zajęciach, indywidualne podejście do każdego dziecka. Jesteśmy zachwyceni, będziemy kontynuować zajęcia.
Paulina PauLinaa Paulina
Paulina PauLinaa Paulina
2020-01-21T16:18:01+0000
Bardzo polecam szkołe fregatę ! Przemili instruktorzy i pozytywna energia ❤️
Marysia Nowakowska
Marysia Nowakowska
2020-01-21T10:54:41+0000
Taką przygodę z wodą polecam każdemu maluchowi! Instruktorzy z fantastycznym podejściem i ogromną wiedzą. Jesteśmy zachwychceni
Ewa Nowak
Ewa Nowak
2020-01-21T10:10:00+0000
najlepsza szkoła pływania dla maluchów we Wrocławiu ✓✓✓✓✓
Maciej Olejasz
Maciej Olejasz
2020-01-20T17:13:05+0000
Polecam wszystkim ta konkretną szkole pływania. Super instruktorzy, którzy mają świetne podejście do dzieci. We Wrocławiu polecam trenera Jacka. Po każdych zajęciach dziecko nie może doczekać się kolejnych zajęć.
Magda Kruszelnicka
Magda Kruszelnicka
2020-01-20T15:20:10+0000
Polecam! Kończymy właśnie 2-gi kurs, a zapisani jesteśmy już na kolejny. Trenerzy mają świetne podejście do dzieci, jest zabawa, są piosenki i nic, absolutnie nic na siłę. Dzieci mają możliwość nie tylko rozwoju motorycznego, ale też okazję do interakcji.
Agnieszka Keśka
Agnieszka Keśka
2020-01-20T10:25:43+0000
Kończymy kolejny semestr w waszej szkole i serdecznie dziękujemy za indywidualne podejście zarówno do dzieci jak i rodziców. Z wami pierwsze nurki nie są straszne nawet dla mam niepływających. Szczególne podziękowania dla naszego prowadzącego, trenera Jacka, Kalina juz z... niecierpliwością czeka na kolejne zajęcia 🤗read more
Paulina Palińska
Paulina Palińska
2020-01-19T19:13:13+0000
Zdecydowanie polecamy szkołę. Zajęcia są grupowe, a mimo to podejście jest bardzo indywidualne. Dzieci są bezpieczne i do tego świetnie się bawią. Po pierwszym semestrze jesteśmy oswojeni z wodą, a syn jest nurkiem na medal! Szczególnie polecamy zajęcia z trenerem Jackiem 👍
Katarzyna Kabała
Katarzyna Kabała
2020-01-19T13:51:09+0000
Z czystym sumieniem polecamy. Fantastyczni prowadzący, ciekawa forma zajęć, dużo przekazywanej wiedzy. Rewelacyjna forma aktywności dla Maluszka 🙂
Dagmara Ficoń
Dagmara Ficoń
2020-01-19T11:15:11+0000
Polecam fregatę, jako szkołę nauki pływania dla najmłodszych 🙂 córka uczęszcza na zajęcia od 3mc życia. Bardzo sympatyczni prowadzący (Wrocław: Bartek i Jacek) bez problemu ogarniają całe wodne towarzystwo 🙂 System zapisu (odwoływania/odrabiania zajęć) na zajęcia również... zrozumiały i prosty.read more
Marta Hk
Marta Hk
2020-01-19T08:07:19+0000
Polecam najlepsza szkoła pływania we Wrocławiu! zajęcia urozmaicone i świetni instruktorzy!
Justyna Kudyba
Justyna Kudyba
2020-01-18T22:48:08+0000
Super instruktorzy, dobra organizacja zajęć. Świetna atmosfera, córeczka uwielbia zajęcia. Polecamy każdemu! Zajęcia Wrocław Kromera
An Na
An Na
2020-01-18T05:30:58+0000
Super instruktor, indywidualne podejście, cierpliwość do rodziców i dzieci 😅 zaczynaliśmy z grupą 3-6 miesięcy i idziemy dalej. Już się nie możemy doczekać kolejnego semestru i nowych wyzwań 😁
Aleksandra Badel
Aleksandra Badel
2020-01-15T11:26:55+0000
Miła obsługa klienta, łatwy kontakt. Ciekawy system on-line do zapisów na zajecia oraz do możliwości odrabiania zajęć. Miejsce dostosowane dla maluchów, do tego świetne podejście instruktora (pana Jacka) do zajęć. Polecam! ❤
Patrycja Kłosowska
Patrycja Kłosowska
2020-01-14T14:50:06+0000
Rewelacyjne podejście do zajęć z niemowlakami. Bardzo przyjazna atmosfera, przez co maluszek nie czuje lęku przed wodą a zajęcia są dla niego wielka frajda i zabawą. Basen i przebieralnie przystosowane do niemowlaków, dzięki temu nawet orzebieralnie staje się proste i przyjemne. Polecam... z całego serduszka, ❤️read more
Kasia Estac
Kasia Estac
2020-01-14T11:35:29+0000
Fregatę kochamy już od 5 kat, od kiedy nasz pierwszy syn zaczął pływać w wieku 6 miesięcy ☺️ ta miłość trwa do dziś, razem z drugim synem i półroczną córką 🥰 profesjonalizm pod każdym względem!
Martyna Klisik
Martyna Klisik
2020-01-12T21:50:28+0000
Świetna szkoła pływania. Chodzimy z synkiem od 4 miesiąca życia i jest zachwycony. Polecamy serdecznie Wrocław. 👍🏼👍🏼👍🏼
Natalia Nowak
Natalia Nowak
2020-01-12T20:47:21+0000
synek bardzo zadowolony 😊 polecam ❤️
Angela Szestakowa
Angela Szestakowa
2020-01-12T11:02:00+0000
Serdecznie polecam zajęcia dla niemowlaków ❗️indywidualne podejście do dziecka oraz super atmosfera na zajęciach 🙂
Izabela Jańska
Izabela Jańska
2020-01-10T17:43:32+0000
Bardzo polecam zajęcia dla maluszków. Na basenie oprócz uśmiechniętych dzieci znajdziecie dobra atmosferę i przede wszystkich kompetentnego trenera 🙂
Joanna Wicorek
Joanna Wicorek
2020-01-08T20:33:38+0000
Polecam serdecznie Fregatę, przesympatyczny prowadzący, profesjonalne podejście do dzieci i ogromna wiedza i doświadczenie 🙂 Super Fregata 😀
Natalia Koga
Natalia Koga
2020-01-08T20:02:34+0000
Polecamy zajęcia dla maluszków. Jaś mimo swojego wcześniactwa uwielbia wodne zajęcia i dzięki indywidualnemu podejściu Szymona dzielnie goni starszych kolegów z grupy 🙂 na basenie w daszewicach czuć rodzinną atmosferę, poza tym jest tam czysto i ciepło. Polecamy również Norberta u... którego mieliśmy okazję odrabiać zajęcia!read more
Ania Marchewka
Ania Marchewka
2020-01-08T15:35:44+0000
Gorąco polecam zajęcia dla niemowląt w Daszewicach ❗ Bardzo miła i kameralna atmosfera, super organizacja zajęć- podejście indywidualne do każdego dziecka, widzimy umiejętności jakich sami z tak małym dzieckiem nie bylibyśmy w stanie zrobić. Jesteśmy bardzo zadowoloni i napewno... będziemy kontynuować 🙂read more
Jolanta Rodziak
Jolanta Rodziak
2020-01-08T13:03:57+0000
Uczeszczamy na basen w Daszewicach odkąd synek skończył 5 m-cy. Czysto, przyjaznie i kameralnie. Jesteśmy bardzo bardzo zadowoleni. Dzięki cennym wskazówkom instruktora Norberta wiemy jak zachować się na basenie z naszym szkrabem, a syn czuje się jak ryba w wodzie. Myślę, że ta... przygoda szybko się nie skończy.read more
Ewelina Klemczak - Harwazińska
Ewelina Klemczak - Harwazińska
2020-01-07T21:52:57+0000
Gorąco polecam zajęcia w szkole Fregata! ❤️ chodzimy z córeczką od 3 miesiąca ❤️ Basen w Daszewicach jest kameralny i przez to atmosfera jest bardziej przyjazna 😍 a wujek Szymon ma cudowne podejście do maluchów 😍
Marta Borucka
Marta Borucka
2020-01-07T19:57:51+0000
Super atmosfera, jeszcze lepsi Panowie instruktorzy. Widać, że nic co dziecięce nie jest im obce. Zajęcia mega, żadna zabawa z dzieckiem nie zapewni tylu emocji. Z całego ❤️ polecamy Daszewice!
Aneta Kucharska
Aneta Kucharska
2020-01-07T19:18:00+0000
Polecam w 💯 % Zajęcia fajnie prowadzone, Mojemu małemu bardzo pomagają widać jak moje dziecko się zmienia, staje się bardziej spokojne. Sama z przyjemnością chodzę, miła odskocznia od ciężkiej codzienności! 🙂😋
Marta Przybylska
Marta Przybylska
2020-01-07T16:44:33+0000
Polecam zajęcia oswajania z woda dla maluszków ! Super instruktor - Pan Norbert co łączy się z miła atmosfera . Basen w Daszewicach mały ale przystosowany dla maluszków . Na pewno jeszcze skorzystamy z usług Fregaty Swimming☺️
Anna Lewandowska-Domagała
Anna Lewandowska-Domagała
2020-01-05T17:27:42+0000
Sposób prowadzenia zajęć i kreatywność trenera Jacka są niezwykle. Bardzo polecamy wszystkim rodzicom i ich małym pływakom.
Dorota Kowalska
Dorota Kowalska
2020-01-04T21:55:04+0000
Zdecydowanie polecam Fregatę. Uczęszczamy na zajęcia z córką od 3 mc. jej życia. Lekcje z instruktorem Bartkiem są prowadzone w sposób profesjonalny, a zarazem w sympatycznej, luźnej atmosferze. Zarówno dzieci jak i rodzice obdarzają go zaufaniem 🙂 Mieliśmy obawy co do adaptacji z... wodą Naszego maleństwa, ale jak się okazało sprawia jej to niesamowitą radość 🙂 Jedynym minusem są małe szatnie i szafki 🙁read more
Anna Kamila
Anna Kamila
2019-12-26T22:01:35+0000
Polecam zajęcia z Panem Jackiem we Wrocławiu. Syn uwielbia zajęcia! Spotkania z wodą i małymi rówieśnikami dają mu wiele radości:)
Kasia Tr
Kasia Tr
2019-12-18T21:16:40+0000
Mój syn nie ma jeszcze czterech lat, a już pływa bez przyrządów. Ta szkoła nauczyła mojego syna pływać, ale i ja dzięki niej nauczyłam się jak reagować na zachowania w wodzie przy nauce pływania dziecka. Sama nie wiedziałabym co robić, żeby mój syn pokochał wodę. Dziękuję... Fregacie z Wrocławia i instruktorowi Panu Jackowi 👍🏼read more
Ta Olga
Ta Olga
2019-12-18T11:07:28+0000
mega polecamy!super zabawa dla maluchów dzięki świetnemu podejściu instruktorów 🙂
Aleksandra Gąsiorowska
Aleksandra Gąsiorowska
2019-12-18T10:18:53+0000
Z Fregatą we Wrocławiu "pływamy" już 4 semestr. Jestem pod dużym wrażeniem jakich postępów dokonał synek pod czujnym okiem zarówno Pana Jacka jak i Pana Bartka 😉 Widać, że oboje znają się na rzeczy, mają duże pokłady humoru i cierpliwości do małych "szogunów". Z całego serca... polecam :):):)read more
Michalina Kasprowiak
Michalina Kasprowiak
2019-12-18T10:08:35+0000
Polecam wszystkim zajęcia dla maluszków! My rozpoczęliśmy swoją przygodę z pływaniem ( a właściwie oswajaniem z wodą w grupie 3-6 msc) na basenie w Daszewicach! Jest to świetne miejsce, kameralne ( nie ma zatem hałasu ), idealne do oswojenia dzieci z wodą. Oprócz przewijaków w szatni... są przewijaki przy samym basenie (chyba z 10-12) więc nie ma problemu z szybkim przebraniem dziecka. Wspaniale poprowadzone zajęcia! Mimo że są to zajęcia grupowe to podejście do każdego dziecka jest indywidualne więc nie ma się czego obwiać tylko wybrać się na basen i rozpocząć przygodę z pływaniem 👍🏊🏻‍♂️👶🌊read more
Natalia Snuszka
Natalia Snuszka
2019-12-17T18:56:03+0000
Gorąco polecam zajęcia oswajania z wodą w Daszewicach! Świetna zabawa zarówno dla maluszka jak i dla rodzica.!
Magdalena Borczyk
Magdalena Borczyk
2019-12-17T18:29:24+0000
Polecam zajęcia dla najmłodszych dzieci w tej szkole, a szczególnie zajęcia z Panem Jackiem (Wrocław), który ma niesamowite podejście do dzieci, ogrom cierpliwości i poczucie humoru. Kontakt z biurem odbywa się bez żadnych problemów, bardzo szybko dostajemy odpowiedzi na maile.
Emil Kamiński
Emil Kamiński
2019-12-17T18:19:45+0000
Świetna szkoła pływania dla dzieci! 💪💪💪 Zdecydowaliśmy się na nią na podstawie opinii innych osób i to był strzał w dziesiątkę. 3,5-letni syn uwielbia zajęcia, sprawiają mu dużo radości, tylko odliczamy dni do kolejnych zajęć 🙂 Trener Jacek (zajęcia na basenie we... Wrocławiu) ma niesamowite podejście do dzieci. Sposób, w jaki wplata różne elementy, które finalnie prowadzą do podnoszenia umiejętności pływackich dzieci jest godny podziwu. Syn bał się spłukiwania głowy, a po 3 miesiącach zajęć na basenie nurkuje podczas kąpieli w wannie. Jeśli chodzi o kwestie techniczno - organizacyjne również wszystko funkcjonuje jak należy. System odrabiania zajęć on-line rewelacja, szybki kontakt mailowy. Jedyna rzecz, do której można mieć uwagi to zbyt małe szatnie, jednakże pozostałe kwestie rekompensują je z nawiązką.read more
Hania Kosiorek
Hania Kosiorek
2019-12-17T13:27:53+0000
Miła obsługa klienta, zawsze szybko odpowiadają na pytania. Świetny system on-line zgłaszania nieobecności na zajęciach i chęci ich odrobienia. A do tego rewelacyjny instruktor Pan Jacek, który dba o to żeby każde zajęcia były ciekawe i pełne wrażeń 👌
Next Reviews